Scandalul continuă! Oana Roman, făcută de râs de Marius Elisei: „După cum se vede..”

Scandalul continuă! Oana Roman, făcută de râs de Marius Elisei: „După cum se vede..”

Scandalul continuă! Marius Elisei și Oana Roman au ținut ocupate primele pagini ale ziarelor cu certurile și împăcările lor, până când inevitabilul s-a produs: cei doi s-au despărțit definitiv. Marius este într-o altă relație în care se declară fericit, dar necazurile se țin scai de el. Oana Roman însă a fost făcută de râs de Marius Elisei.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

După ce bărbatul a declarat într-o emisiune că a dorit să se împace cu Oana de dragul fetiței lor, fosta soție a considerat că nu este drept ca el să se folosească de Isa ca armă de răzbunare. Astfel, vedeta a făcut publice mai multe conversații în care acesta „se milogea” de ea după despărțire pentru a se împăca. La doar o zi după acest gest, iată că aceasta i-a mai dat o lovitură de grație.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Marius Elisei acuza că fosta soție i-a închis numărul de telefon, acțiune pe care a făcut-o la scurt timp după ce a făcut publice câteva conversații dintre ea și Marius Elisei, care dovedeau cum acesta „se milogea” de ea și îi mărturisea sentimentele, din dorința de a se împăca.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Prin intermediul unor postări pe InstaStory, Marius Elisei și-a anunțat persoanele care aveau numărului de telefon să nu mai încerce să-l contacteze pe acela, întrucât i-a fost închis de Oana Roman.

„Bună ziua! Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon: să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, prin niciun mod, telefonic sau mesaje pe Whatsapp, pentru că nu îl mai dețin.

Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e, nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să-mi spună sau să mă anunțe. Nici nu mă interesează, să fie de bun augur, dar să nu mai încercați să luați legătura cu mine prin acel număr. O să-mi iau un altul și o să vi-l ofer, celor care îmi lăsați mesaj.

Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr, așa că vă urez o zi minunată și spor la treabă!”, a fost mărturisirea lui Marius Elisei, prin intermediul unor postări pe InstaStory.

Totuși, iată că situația e mult mai diferită! Marius Elisei a postat pe InstaStory faptul că numărul lui a fost înregistrat, de fapt, pe alt telefon, așa cum se arată într-o notificare pe WhatsApp: „După cum se vede, numărul meu personal este folosit să vadă cu cine vorbesc și cine mă caută.” 

Să îi caute într-adevăr fosta soție în telefon? Să fie, oare, atât de curioasă să îl verifice în continuare, deși declara că i-au dispărut complet sentimentele. Iată că situația devine tot mai alambicată, iar războiul este declarat, mai ales în contextul în care Marius este într-o altă relație.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191