Scandalul-momentului în showbiz, între Oana Roman și Selly! „Parveniții sunt cel mai mare cancer al acestei țări!”

Scandalul-momentului în showbiz, între Oana Roman și Selly! „Parveniții sunt cel mai mare cancer al acestei țări!”

Cunoscutul vlogger Selly a intrat în atenția Oanei Roman. Vedeta consideră că tânărul nu are bagajul necesar pentru a-și susține punctul de vedere atunci când intervine într-o dezbatere publică sau orice subiect de interes național. 

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Pe contul său de Instagram, aceasta și-a expus nemulțumirea referitoare la faptul că, deși nu are o bază esențială, își dă cu părerea despre educația din România. Mai mult decât atât, Oana Roman consideră că mulți tineri îl iau drept exemplu, deși nu ar trebui să facă asta. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cum a ajuns Selly în vizorul Oanei Roman

În urma accidentului în care un tânăr aflat sub influența substanțelor interzise a luat viața a două persoane, în timp ce conducea un bolid de lux, Oana Roman și-a expus vehement punctul de vedere. Atunci a fost momentul în care a menționat că tinerii din ziua de azi iau drept exemplu din societate persoane nu tocmai potrivite, printre care și Selly. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta ( – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind de euro pe lună.

Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată.

Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum.”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: „Societatea este profund viciată”

Vedeta și-a continuat postările de pe Instagram menționând că vloggerul i-a oferit un răspuns, însă nu a fost deloc unul pe placul ei, astfel că i-a dat prilejul să-i găsească și o poreclă: „15 cărți serioase”, făcând referire la răspunsul primit din partea lui. 

„Am găsit mesaje vocale pe Instagram de la băiatul puber. I-a fost greu tare să scrie. M-am amuzat. O să-l numesc așa: 15 cărți serioase.”, a continuat Oana Roman.

Oana Roman și-a continuat argumentele susținând că nu doar familia și școala contribuie la formarea unui individ în societatea, cu valori sănătoase și fără parvenitism, ci și școala și sistemul educațional din România. 

„Parveniții sunt cel mai mare cancer al acestei țări, și îmi cântăresc cuvintele, sunt oameni care nu au niciun fel de educație, niciun fel de pregătire, care s-au îmbogățit, în general, majoritatea din ei, pe banii statului, care nu știu să-și educe copiii… și da, ei sunt o nenorocire pentru că ei creează o pătură socială și generații noi de tineri de tineri pierduți, distruși, needucați, drogați alcoolici, care primesc mașini de sute de mii de euro la 18 ani, care nu învață, care nu citesc, care nu învață de acasă niciun fel de valori.

Dar problema este că nu mai învață nici din societate niciun fel de valori, pentru că educația nu vine numai de acasă, de la școală, societatea are un rol important în educație, asta apropo de ceea ce comenta și de ce bătea câmpii un băiat d-ăsta influencer puber, ( – Selly) apropo de scandalul ăla cu Untoldul și spunea că educația e doar de acasă. Nu e adevărat.

Deci textul ăsta pe care l-a vomitat băiatul ăla ( – Selly), un text pe care cineva i l-a scris și el doar l-a citit, dar oricum n-a înțeles nimic din ce-a spus (dacă n-a citit nimic în viața lui, este foarte greu să vorbească despre anunmite lucruri). Comenta acolo despre Eminescu, în afară de Luceafărul nu cred că băiatul ăsta a citit ceva de Eminescu în viața lui, ca să-și dea cu părerea. Ideea este că educația ține și de societate, iar în România, societatea este profund viciată, de oamenii ăștia care n-au nimic în cap.”, a mai adăugat Oana Roman.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191