Scene incredibile! Cunoscutul manelist Babi Minune a bătut și jefuit un tânăr, în plină stradă / VIDEO

Scene incredibile! Cunoscutul manelist Babi Minune a bătut și jefuit un tânăr, în plină stradă / VIDEO

Scenele șocante care l-au avut ca protagonist pe Babi Minune s-au petrecut pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Manelistul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă în timp ce a bătut și jefuit un tănăr, în plină stradă. Cântărețul a fost reținut de autorități și este cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Babi Minune, implicat într-un scandal fără precedent! Manelistul a bătut și jefuit un tânăr, în plină stradă, scrie , care a și făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc incidentul, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Babi Minune a bătut și jefuit un tânăr, în plină stradă

Incident șocant pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Babi Minune a bătut și jefuit un tânăr, în plină stradă. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum manelistul a lovit și apoi a l-a deposedat de telefon pe un alt bărbat, pe care, potrivit informațiilor, îl și cunoștea.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Așadar, Babi Minune este acum cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Babi Minune a fost reținut pentru 24 de ore

Oamenii legii transmit că, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei , în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil.

”În urma cercetărilor investigativ-operative, bărbatul a fost depistat, la o adresă din Sectorul 5 și condus la audieri, în baza mandatului de aducere emis pe numele său. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, magistrații dispunând față de acesta măsura controlului judiciar. Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, arată un comunicat al Poliției Capitalei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191