Schimbare importantă în București! Ce trebuie să știe cetățenii din Capitală

Schimbare importantă în București! Ce trebuie să știe cetățenii din Capitală

O schimbare importantă urmează să fie pusă în aplicare în Capitală, iar bucureștenii trebuie să știe ce se întâmplă, dacă nu vor să aibă parte de o surpriză neplăcută! Se pare că restaurantele din Herăstrău urmează să se închidă mult mai devreme! Decizia a fost luată chiar de către Clotilde Armand, care a vorbit pe larg despre motivele din spatele acestei noi măsuri!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

O schimbare importantă urmează să fie pusă în aplicare în Capitală, iar bucureștenii trebuie să știe ce se întâmplă, dacă nu vor să aibă parte de o surpriză neplăcută atunci când vor să iasă în oraș, alături de rude sau prieteni! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, se pare că restaurantele din Herăstrău urmează să se închidă mult mai devreme! Decizia a fost luată chiar de către Clotilde Armand, care a vorbit pe larg despre motivele din spatele acestei noi măsuri!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Mai precis, acestea urmează să se închidă de la ora 23, potrivit edilului din Sectorul 1. „Toate restaurantele care funcționează în parcurile din Sectorul 1 vor avea programul de activitate până la ora Da, ați auzit bine! După cum știți, am avut multe plângeri din cauza muzicii date la maxim în parcul Herăstrău de patronii unor așa-zise cluburi de fițe”, a declarat Clotilde Armand, potrivit sursei citate.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Se pare că, începând de acum, autorizațiile de funcționare urmează să fie emise doar pentru intervalul orar cuprins între ora 7 și 23, iar pentru localurile care deja sunt deschise, autorizațiile urmează să fie revizuite în regim de urgență.

„Am mai solicitat funcționarilor, să nu mai emită autorizații de funcționare în interiorul parcurilor pentru unitățile comerciale și de prestări servicii care prin natura activității acestora pot crea riscuri pentru sănătatea populației sau disconfort comunității prin producerea de zgomot, vibrații, praf, fum, gaze toxice sau iritante”, a mai spus Clotilde Armand, potrivit sursei.

Astfel, românii care aveau de gând să meargă seara târziu în aceste localuri, trebuie să verifice precis programul, dacă nu vor să bată drumul degeaba!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191