Schimbare radicală: Statul român va fi obligat să plătească penalități tuturor românilor față de care are datorii (proiect)

Schimbare radicală: Statul român va fi obligat să plătească penalități tuturor românilor față de care are datorii (proiect)

Statul să fie pe picior de egalitate cu contribuabilii. Atunci când statul întârzie anumite plăți să plătească și el penalități așa cum și statului percepe contribuabililor penalități când din diferite motive întârzie dările sau alte plăți către stat.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Statul român va fi obligat să plătească penalități tuturor românilor față de care are datorii. Este vorba, de exemplu, de bani încasați de ANAF din impozitul pe venit, care după regularizare se dovedește că au fost prea mulți.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În acest moment, Fiscul poate decide să îi țină în cont și să compenseze plați viitoare sau de multe ori se întârzie restituirea sumelor încasate în plus.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Un proiect de lege depus de deputatul Partidului Umanist Social Liberal, Steluța Cătăniciu, care urmează să fie dezbatut în Parlament, va elimina această formă de abuz.

Prin această lege “cetățeanul este pus pe picior de egalitate cu statul, respectiv contribuabilul este pus pe picior de egalitate cu organul fiscal. În acest moment există un dezechilibru major în codul de procedură fiscală. Practic, este un proiect care încearcă să dea eficiență acestui principiu fundamental al egalității în fața legii” a spus deputul umanist Steluța Cătăniciu într-o emisiune la Antena 3 CNN.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191