Se anunță potop în România! Alertă de cod portocaliu de fenomene periculoase

Se anunță potop în România! Alertă de cod portocaliu de fenomene periculoase

După ce anunțul de ieri de vreme rea a dat peste cap planurile de vacanță ale românilor, meteorologii vin acum cu vești și mai proaste! Două județe din țara noastră au intrat deja sub cod portocaliu! Se așteaptă descărcări electrice, ploi puternice, cât și vânt! Află alături de Click! unde vin furtunile!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) vine cu noi vești proaste despre vreme! Se pare că în două județe din țară vor fi așteptate furtuni serioase, potrivit informațiilor oferite de către Mai precis, este vorba despre județul Caraș-Severin (în Glimboca, Rusca Montană, Oțelu Roșu și Zăvoi), unde experții preconizează averse torențiale. Se așteaptă să se acumuleze undeva între 35 și 40 de litri pe metrul pătrat, iar ploaia vine pe lângă grindină, vijelie, cât și descărcările electrice preconizate de către meteorologi.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Cealalt județ din țară afectat de codul portocaliu este Alba (mai precis, Alba Iulia, Cugir, Zlatna, Ighiu, Vinţu de Jos, Galda de Jos, Șibot, Meteș, Săliştea, Almaşu Mare, Mogoș, Cricău, Blandiana, Întregalde, Ponor, Râmeț, iar nu în ultimul rând, Ceru-Băcăinţi). Aici, meteorologii așteată averse ce vor tot undeva între 35 și 40 de litri pe metrul pătrat. Iar, pe deasupra, la fel precum în Caraș-Severin, și aici vom avea parte de descărcări electrice, vânt puternic, cât și grindină.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Avertizarea este una de tip nowcasting, fiind emisă pentru o perioadă de 6 ore.  

Din păcate, această avertizare nu este prima dată când aflăm că vremea încearcă să ne strice mini-vacanța de Rusalii. Ieri, meteorologii de la ANM au emis un cod galben de vreme rea ce a fost valabil în 17 județe din țară. În aceste zone, specialiștii au avertizat că vor urma furtuni, grindină, cât și descărcări electrice însemnate.

Se pare că pentru românii care așteptau cu drag să facă o plimbare în ae liber, vremea din țara noastră pare hotărâte să facă îi facă să mai aștepte. Iar potrivit meteorologilor, cei din Alba și Caraș-Severin vor avea parte de o vreme mult mai instabilă decât ar fi sperat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191