Se aprinde din nou scandalul! Adriana Bahmuțeanu l-a dat în judecată pe Silviu Prigoană, iar el a reacționat!

Se aprinde din nou scandalul! Adriana Bahmuțeanu l-a dat în judecată pe Silviu Prigoană, iar el a reacționat!

Adriana Bahmuțeanu l-a chemat de urgență în instanță pe Silviu Prigoană, după ce unul dintre băieții cuplului vrea să locuiască la ea, după vacanța petrecută împreună. La rândul lui, afaceristul a făcut demersuri legale în acest sens, ba mai mult, spune că nu are cunoștință de domiciliul celui mic.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost căsătoriți și au împreună doi copii. Mariajul celor doi a avut parte de momente tensionate, aceștia divorțând și împăcându-se de mai multe ori. Cei doi foști soți au rămas în atenția publicului și după despărțire, având in jur de 80 de procese și plângeri penale, din spusele fostei prezentatoare tv.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Se aprinde din nou scandalul! Adriana Bahmuțeanu l-a dat în judecată pe Silviu Prigoană, iar el a reacționat

De curând, la întoarcerea din SUA, acolo unde Adriana Bahmuțeanu și-a petrecut vacanța alături de cei doi copii pe care îi are alături de Silviu Prigoană, fiul cel mic și-a exprimat dorința de a rămâne la domiciliu mamei sale. Vedeta a început demersurile în instanță pentru a stabili domiciliul băiatului la ea. Astfel, jurnalista a depus o cere de ordonanţa preşedinţială, la Judecătoria Sectorului 5. Aceasta cere: modificarea măsurii privitoare la minori, mutarea domiciliului, modificarea pensiei de întreținere, suplinire acord.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Contactat de reporterii , Silviu Prigoană a declarat că nu are informații despre această ordonanţa preşedinţială. Afaceristul spune că a făcut demersurile legale în legătură cu fiul cel mic, care nu s-a mai întors, după vacanță, în locuința sa, conform hotărârii judecătorești. Mai mult, acesta spune că fosta soție nu a dus copilul la școală.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191