Se cauta director nou la Termo Ploiesti

Se cauta director nou la Termo Ploiesti

Autoritățile ploieștene vor demara procedurile pentru numirea unui nou director la Termo Ploiești.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Anunțul a fost făcut în cea mai recentă sedinţă a Consiliului Local, în contextul în care Vasile Ionescu a decis să demisioneze din funcția de manager al societății de termoficare.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Autoritățile ploieștene vor demara procedurile pentru numirea unui nou director la Termo Ploiești

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Municipalitatea ploieșteană va demara procedurile necesare pentru numirea unui nou director la societatea Termo Ploiești. Anunțul a fost făcut de secretarul Primăriei Ploiești, Mihaela Constantin, în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local.

Totodată, în timpul ședinței legislativului ploieștean s-a luat act de demisia consilierului local Cristian Ganea din cadrul Adunării Generale a Acționarilor de la Termo Ploiești, în locul lui fiind numit Aurelian Tudor.

Fostul director Termo Ploiești, Vasile Ionescu, şi consilierul local Cristian Ganea, membru în Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul societății de termoficare , au demisionat în prima zi a lunii noiembrie. Decizia celor doi a venit la scurt timp după ce în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, primarul Andrei Volosevici acuzase conducerea executivă că a produs un prejudiciu de 1,7 milioane de lei în mai puţin de două săptămâni, ca urmare a contractării gazelor la un preţ de peste două ori mai mare decât cel la care ar fi trebuit să fie achiziționate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191