Se cauta director nou la Termo Ploiesti

Se cauta director nou la Termo Ploiesti

Autoritățile ploieștene vor demara procedurile pentru numirea unui nou director la Termo Ploiești.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Anunțul a fost făcut în cea mai recentă sedinţă a Consiliului Local, în contextul în care Vasile Ionescu a decis să demisioneze din funcția de manager al societății de termoficare.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Autoritățile ploieștene vor demara procedurile pentru numirea unui nou director la Termo Ploiești

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Municipalitatea ploieșteană va demara procedurile necesare pentru numirea unui nou director la societatea Termo Ploiești. Anunțul a fost făcut de secretarul Primăriei Ploiești, Mihaela Constantin, în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local.

Totodată, în timpul ședinței legislativului ploieștean s-a luat act de demisia consilierului local Cristian Ganea din cadrul Adunării Generale a Acționarilor de la Termo Ploiești, în locul lui fiind numit Aurelian Tudor.

Fostul director Termo Ploiești, Vasile Ionescu, şi consilierul local Cristian Ganea, membru în Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul societății de termoficare , au demisionat în prima zi a lunii noiembrie. Decizia celor doi a venit la scurt timp după ce în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, primarul Andrei Volosevici acuzase conducerea executivă că a produs un prejudiciu de 1,7 milioane de lei în mai puţin de două săptămâni, ca urmare a contractării gazelor la un preţ de peste două ori mai mare decât cel la care ar fi trebuit să fie achiziționate.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191