Se complică ancheta în cazul milionarului ucis. Mama iubitei lui Adrian Kreiner: Au acționat la comandă. Au furat doar ca să pară jaf

Se complică ancheta în cazul milionarului ucis. Mama iubitei lui Adrian Kreiner: Au acționat la comandă. Au furat doar ca să pară jaf

Milionarul din Sibiu bătut zeci de minute de trei bărbați care i-au intrat în casa aflată la câteva sute de metri de reședința prezidențială a murit la spital. Crima care a zguduit lumea afacerilor din Ardeal, în care bărbatul era cunoscut pentru investițiile în criptomonede, dar și pentru pasiunile costisitoare, e investigată de cei mai buni criminaliști din România, trimiși special de la București de șefii poliției. Iar scenariul unui asasinat la comandă, acoperit de un jaf, e luat în calcul de anchetatori acum.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Omul de afaceri din Sibiu avea o viață aparent ideală. Fondase una dintre cele mai cunoscute companii din Vestul țării, iubea mașinile, dar mai ales cele puternice pe care le accelera pe circuite din România și străinătate.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Când nu simțea nevoia de adrenalină, se liniștea în vila din Sibiu, luminată acum de lumânări în memoria lui. Filmul crimei este desprins din filmele de acțiune. Cei trei hoți care și-au acoperit fața cu o cagulă și au intrat pe furiș în casă. Înainte au dezactivat alarma și sistemul de supraveghere, după ce au tăiat cablurile. L-au atacat pe omul de afaceri și l-au bătut timp de 40 de minute. La final au furat 200 de mii de euro din seif și ceasuri de lux în valoare de un milion de euro. Afaceristul a ajuns la spital în comă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Decebal Toderiță – purtător de cuvânt SCJU Sibiu: Din păcate, în pofida eforturilor medicilor care au făcut tot ce era posibil, pacientul a decedat.

Iubita lui a postat imediat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare. „Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune.”

-Pe toată lumea ajuta, nu știu, nu ne vine să credem.

-Un om de milioane.

-Îl cunosc de 15 ani, nu l-am văzut om rău, se purta cu angajaț era pentru noi, pentru oameni.

-Ne pare rău, cine a făcut asta să plătească.

După jaful urmat de crimă rămân o serie de întrebări mai ales că, spun surse din anchetă, Adrian Kreiner primise amenințări. Ipoteza e susținută și de apropiații omului de afaceri.

-Credeți că au acționat hoții la comandă?Mama iubitei afaceristului ucis: Părerea mea personală? Da. Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt și nu vii întâmplător în grup. Vii unul singur, îți încerci norocul, nu trei.

O altă întrebare la care trebuie să răspundă anchetatorii este de unde au știut hoții cum să dezactiveze alarma și camerele de supraveghere. De asemenea familia a declarat că în seif era o sumă mare, însă hoții nu au luat toți banii.

Andrei Olaru, partener de afaceri: Nu este vorba doar de un furt oarecare, ci este vorba despre o atrocitate și de o schimgiure, o chinuire. Nici nu contează dacă a fost jaf, sau a fost doar o răzbunare, ceea ce a ieșit din toată treaba asta este dureros și este un lucru urât.

Anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta unei răzbunări.

Dan Antonescu, fost criminalist: Despre omul ăsta eu, ca anchetator, am obligația să iau în calcul și varianta în care vorbim despre un împrumut neachitat la timp, o datorie. Cineva a vrut să-i transmită mesajul că trebuie să se achite.

Cei trei bărbați care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu sunt în continuare căutați de poliție.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191