Se pregătea de nuntă, dar și-a găsit un alt iubit. Nouria Nouri, fosta soție a lui Iordăchioaie, îndrăgostită lulea de un motociclist! S-au cunoscut pe Tinder

Se pregătea de nuntă, dar și-a găsit un alt iubit. Nouria Nouri, fosta soție a lui Iordăchioaie, îndrăgostită lulea de un motociclist! S-au cunoscut pe Tinder

Încurcate sunt căile dragostei! Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, simte din nou fiorii iubirii, mai tare ca niciodată. Deși înainte de pandemie se pregătea de nuntă cu fostul ei partener, acum Nouria a anunțat că și-a găsit un alt iubit, motociclist. Click! are toate detaliile despre noua relație a fostei soții a lui Daniel Iordăchioaie, în exclusivitate!

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

La şase ani de la divorţul de Daniel Iordăchioaie, care a avut loc în 2013, Nouria Nouri anunța fericită că iubește din nou. Alesul ei de atunci, Ionuț, de profesie broker, îi furase inima și cei doi îndrăgostiți erau gata să facă pasul cel mare. Surpriză, însă! A venit pandemia și aceștia au amânat nunta pentru vremuri mai bune. Asta până când… s-au despărțit! 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Nouria Nouri, în relație cu un motociclist, cunoscut pe Tinder

Nouria Nouri (48 de ani) ne-a dezvăluit, in premieră, că are de doi ani o relație cu motociclistul Radu, pe care l-a cunoscut pe un site-ul de întâlniri, Tinder. 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Nouria este îndrăgostită lulea și ne-a pus la dispoziție poze cu iubitul ei.

„El e bărbatul pe care l-am așteptat o viață”

„A venit pandemia la fix și m-a salvat de fostul! Acum am o relație de 2 ani cu un bărbatul pe care l-am așteptat o viață.

E profesor de economie și motociclist. Îl cheamă Radu și ne-am cunoscut pe Tinder.

Din ziua în care ne-am întâlnit prima oară, am rămas împreună. Se împlinesc 2 ani în mai”, a dezvăluit Nouria Nouri, în exclusivitate pentru Click! 

Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au fist căsătoriți 14 ani! Copiii au rămas la el

Nouria Nouri a fost căsătorită, timp de 14 ani , cu solistul Daniel Iordăchioaie (55 de ani), de care a divorțat în 2013. Aceștia au împreună doi copii Salma (de 14 ani) și Darius( de 23 de ani). 

În podcastul Cristinei Șișcanu, Iordăchioaie a dezvăluit că a rămas să crească singur cei doi copii după divorț. Nouria i-a dat replica pentru Click!

„El a dorit să divorțăm, iar copiii am hotărât să rămână cu el, în casa în care au crescut. Am vrut să-l responsabilizez ca tată. 

Știm cu toții cât se implică majoritatea taților după un divorț. Am vrut să evit această situație, știind că de mine nu va trage nimeni să fiu prezentă în viața copiilor. 

Să rămână copiii la tată nu înseamnă că mama dispare. Ba, chiar e posibil să fie mai mult prezentă în viața copiilor decât tatăl <<erou>>”, a spus Nouria Nouri, pentru Click!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191