Se prelungește valabilitatea cardurilor de energie. Românii vor putea folosi voucherele până la 31 martie 2024

Se prelungește valabilitatea cardurilor de energie. Românii vor putea folosi voucherele până la 31 martie 2024

Adrian Câciu a anunțat joi că, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții Comisiei Europene, Guvernul a obținut acordul pentru prelungirea valabilității cardurilor de energie până în martie 2024.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024 astfel încât gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe. În urma discuțiilor cu reprezentanții Comisiei Europene am obtinut acordul prelungirii valabilității cardurilor de energie de la 31 decembrie 2023 la 31 martie 2024. În acest sens, în aceste zile, inițiem demersurile de modificare a legislației naționale pentru ca acest acord să fie rapid implementat. Compensarea prețurilor la energie este o măsură importantă prin care asigurăm sprijin familiilor vulnerabile și ne menținem angajamentele luate, așa cum e normal​”, a scris ministrul Fondurilor și Proiectelor Europene pe rețeaua de socializare.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Voucherele pentru plata facturilor au o valoare de de lei și sunt acordate persoanelor vulnerabile pentru compensarea preţurilor la energie este în valoare nominală de lei, şi este acordat pe loc de consum/gospodărie vulnerabilă, în două tranşe, a câte 700 de lei.

Nu mai puțin de 1,5 milioane de familii au achitat facturi prin cardurile de energie, în valoare totală de 352 milioane lei, au anunțat autoritățile la începutul lunii iunie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191