Se schimbă vremea în România! Țara noastră va fi lovită de un aer polar nemilos

Se schimbă vremea în România! Țara noastră va fi lovită de un aer polar nemilos

Vremea din România devine din ce în ce mai haotică! Temperaturile vor avea variații extreme de la o zi la alta, iar deși astăzi vom avea parte de o anormală zi de vară, în care maximele se vor apropia chiar și de 30 de grade, de mâine vom fi loviți de un aer polar nemilos, care se va extinde rapid în toată țara!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Pare din ce în ce mai evident că toamna, cel puțin așa cum o știam noi, a dispărut din România! În loc de o tranziție lină de la cald la rece, avem parte de zile de-a dreptul caniculare, cu temperaturi ce se apropie chiar și de 30 de grade, în timp ce fix ziua următoare poate veni cu frig extrem! Potrivit celor de la , după ziua caldă de astăzi (14 octombrie), urmează o răcire accentuată în nordul țării, iar de luni (16 octombrie) întreaga țară va fi cuprinsă de aer polar.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„De duminică se poate observa o prăbușire de aer rece care va determina o răcire a vremii în regiunile nordice și nord-vestice iar la începutul săptămânii următoare, în toată țara. Duminică seara se va răci și vor veni și ploile. Mare atenție, la început în jumătatea nordică, apoi și în celelalte regiuni, vorbim de averse și descărcări electrice, posibil și cantități mai importante de apă. Iar de săptămâna viitoare se răcește în toată țara”, a spus meteorologul Alina Șerban, potrivit sursei citate.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Astăzi, în București ne așteptăm la temperaturi maxime de 26 – 28 de grade, cu cer senin. Vremea este mai caldă decât ar fi normal în această perioadă, de-a lungul întregii țări. Temeraturile maxime în România vor fi cuprinse între 21 și 28 de grade.

De duminică, lucrurile se schimbă complet, mai ales în nordul, vestul, cât și, parțial, în centrul țării. Cu toate acestea, în Capitală, temperaturile vor rămâne ridicate, cu maxime de 27-28 de grade. Începând cu ziua de luni, aerul polar se va extinde de-a lungul întregii țări, iar temperaturile vor fi mai mici cu aproximativ 10 grade. Maximele vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, în timp ce minimele coboară până la -5 grade, în depresiuni.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191