Seară de spectacol la Sala Palatului! Ricchi e Poveri vor urca pe scenă pe 18 decembrie

Seară de spectacol la Sala Palatului! Ricchi e Poveri vor urca pe scenă pe 18 decembrie

Bucureștiul va fi gazda unui eveniment de excepție, chiar înainte de sărbători! Pe 18 decembrie, Sala Palatului va deschide larg ușile pentru a primi un invitat special: trupa italiană Ricchi e Poveri! Românii așteaptă de mult timp acest concert, unde se vor putea bucura de muzică 100% live, alături de cei dragi!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Ricchi e Poveri, al căror nume evocă contrastul dintre bogăție și sărăcie, este o formație muzicală originară din pitorescul oraș Genova (Italia), având o carieră impresionantă încă din anul 1967!

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cu peste 22 de milioane de discuri vândute, acești artiști italieni de seamă au marcat profund scena muzicală internațională. Sunt cunoscuți nu doar pentru talentul lor muzical, ci și pentru capacitatea de a crea melodii care rămân în inima publicului, precum „La prima cosa bella”, „Che sarà”, „Come vorrei”, „Mamma Maria” și, bineînțeles, imnul iubirii „Sarà perché ti amo”.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Iar prezența lor pe scena muzicală nu se rezumă doar la succesul comercial! Ricchi e Poveri a avut o contribuție substanțială și în cadrul prestigiosului Festival Sanremo, unde au participat de 12 ori și au reușit să câștige premiul suprem în 1985 cu melodia „Se m’innamoro”. De asemenea, au fost mândrii reprezentanți ai Italiei la Eurovision în 1978, captivând inimile publicului pe plan internațional.

„Concertul pe care îl vor susține pe 18 decembrie va fi o ocazie unică de a petrece o seară magică alături de o trupă legendă, Ricchi e Poveri. Angelo și Angela vor fi acompaniați de o trupă live, oferind o experiență de neuitat fanilor”, declară organizatorul concertului, Dan Anghel.

„Sala Palatului, unul dintre cele mai importante locuri de evenimente din București, va găzdui acest spectacol extraordinar, unde vom putea fredona împreună fiecare vers, fiecare notă melodioasă a pieselor noastre preferate, asa ca va asteptam la concert”, mai spune acesta.

Biletele încep de la 99 de lei

„Biletele pentru acest concert incredibil pot fi achiziționate în avans, încep de la 99 ron, iar locurile vip sunt 450 ron, numărul locurilor este limitat. Așadar, nu lăsati această oportunitate să treacă pe lângă dumneavoastra și surprinde-ți oamenii dragi cu un cadou memorabil la Ricchi e poveri, pe 18 decembrie, al Sala Palatului”, spune Radu Groza, organizatorul spectatolului.

Așadar, nu ratați șansa de a fi parte din această experiență muzicală excepțională! Veniți să celebrați muzica și iubirea alături de Ricchi e Poveri, pe 18 decembrie, la Sala Palatului! Va fi o seară în care muzica va atinge cele mai adânci corzi ale sufletelor noastre, creând amintiri prețioase alături de cei dragi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191