Sebastian, tânărul care a fost omorât la majoratul din Iași, a învins cancerul. Tânărul de 20 de ani a avut probleme foarte grave: ”Dumnezeu l-a salvat”

Sebastian, tânărul care a fost omorât la majoratul din Iași, a învins cancerul. Tânărul de 20 de ani a avut probleme foarte grave: ”Dumnezeu l-a salvat”

Apar detalii șocante despre Sebastian, tânărul de 20 de ani care a fost omorât la majoratul din Iași. Părinții lui au mai trecut printr-un moment îngrozitor în urmă cu mai mulți ani, când acesta a fost diagnosticat cu cancer. Tatăl băiatului a făcut declarații îngrozitoare despre ce a trăit în acea perioadă.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În urmă cu o seară, un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost înjunghiat în inimă și în spate în timpul unui scandal la majorat. Sebastian a vrut să calmeze situația, însă fără să știe că îl va costa prețul vieții. Tânărul de 20 de ani era un copil foarte iubit, care a mai ajuns o dată în pragul morții, când s-a luptat cu cancerul.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Sebastian a suferit de cancer și l-a învins

În urmă cu mai mulți ani, Sebastian a primit vestea îngrozitoare că suferă de cancer la coloană. Chiar dacă era tânăr, starea lui s-a agravat pe zi ce a trecut, până a ajuns pe patul de operație în spital. În tot acel timp, părinții lui au trăit momente de groază pe holurile spitalului, însă șocul a venit o dată cu vestea unui medic.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Acesta le-a spus că Sebastian a murit pe masa de operație. Ulterior, s-a constat că a fost vorba despre o greșeală, iar el de fapt trăiește. Tânărul de 20 de ani a reușit să câștige lupta împotriva bolii crunte, iar pentru părinții lui a fost vestea pe care au așteptat-o cu sufletul la gură. Astfel, faptul că ieri a fost omorât de o altă persoană a fost un șoc imens pentru ei.

Familia a transmis mesaje devastatoare

După ce a aflat vestea că fiul lui nu mai este, tatăl lui Sebastian a suferit un șoc. Bărbatul și-a exprimat durerea nemărginită într-un mesaj devastator, pe care transmis pe rețelele de socializare, în memoria fiului său. Sebastian a lăsat multă durere în urma lui și multe suflete îndurerate.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191