Secretele pentru a câștiga la Loto, dezvăluite de un american care a ghicit numerele de 7 ori. Care sunt cele patru reguli de aur de care trebuie să ții cont

Secretele pentru a câștiga la Loto, dezvăluite de un american care a ghicit numerele de 7 ori. Care sunt cele patru reguli de aur de care trebuie să ții cont

Richard Lustig, un bărbat din Orlando, Florida, a reușit să câștige de 7 ori premiul cel mare la loterie, iar acum împărtășește din experiența sa și dezvăluie patru reguli de aur pe care le consideră esențiale pentru a mări șansele de a nimeri numerele câștigătoare.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Lustig, ferm convins că „norocul n-are nimic de-a face cu asta„, sfătuiește pe toți cei pasionați de loto să abordeze jocul ca pe un job sau o investiție, jucând în fiecare săptămână. Totuși, el subliniază importanța gestionării bugetului și evitarea achiziționarea unui număr exagerat de bilete, pentru a nu ajunge în situația de a regreta banii cheltuiți.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cele 4 reguli de aur ale lui Lustig

Iată cele patru reguli de aur dezvăluite de Richard Lustig la emisiunea „Good Morning America„:

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Alege-ți singur numerele: Lustig recomandă evitarea biletelor cu numere aleatorii și, în schimb, alegerea personală a numerelor. Această abordare îi conferă jucătorului o anumită conexiune și control asupra opțiunilor sale.

Cercetează numerele anterioare: Este esențial să faci cercetări pentru a descoperi dacă numerele tale preferate au mai fost câștigătoare în trecut. Informațiile anterioare pot oferi indicii prețioase.

Alege-ți 10 seturi de numere norocoase: Lustig sugerează să creezi 10 seturi de numere norocoase și să le utilizezi consecvent atunci când cumperi bilete. Acest lucru îți sporește șansele de a acoperi diverse combinații.

Stabilește un buget și respectă-l: Jucătorii serioși ar trebui să-și stabilească un buget și să nu îl depășească. Lustig avertizează că depășirea bugetului poate duce la dezamăgiri și regretări.

Ce a făcut bărbatul cu câștigurile

Cu câștigurile totale de peste 1 milion de dolari la Loto, Lustig și-a permis să-și achiziționeze o casă în valoare de de dolari, o motocicletă Harley Davidson în valoare de de dolari și o mașină Jaguar în valoare de de dolari.

Este important să menționăm că, chiar și cu sfaturile lui Richard Lustig, probabilitatea de a câștiga la loto rămâne extrem de mică, cu o șansă normală de una la 9 milioane pentru câștigarea premiului cel mare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191