Secretele Sofiei Vicoveanca pentru a ține ridurile la distanță: „De câțiva ani mă dau pe față…”

Secretele Sofiei Vicoveanca pentru a ține ridurile la distanță: „De câțiva ani mă dau pe față…”

Atunci când vine vorba despre legende ale muzicii românești, cu siguranță că nu o putem ignora pe Sofia Vicoveanca. Faimoasa interpretă de muzică populară a ajuns la onorabila vârstă de 82 de ani, iar nu cu mult timp în urmă, artista a vorbit despre trucurile de frumusețe pe care le folosește.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cu siguranță că atunci când vorbim despre cele mai mari legende ale muzicii românești, un nume pe care nu îl putem ignora este cel al Sofiei Vicoveanca. Faimoasa interpretă de muzică populară a ajuns deja la frumoasa vârstă de 82 de ani, iar nu cu mult timp în urmă, artista a vorbit despre trucurile de frumusețe pe care le folosește pentru a nu se confrunta cu riduri!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Potrivit acesteia, tratamentele naturiste sunt preferatele artistei, pentru a avea un ten hidratat! Sofia Vicoveanca a mărturist că folosește uleiul de măsline amestecat cu busuioc primit de la preot, pentru a se menține în formă! „De câțiva ani mă dau pe față cu ulei de măsline de la producător, nu din comerț. Aduc românii noștri plecați în lume, de te miri unde. Eu pun în uleiul de măsline extravirgin busuioc de la Bobotează, primit de la preot. Nu pun creguța cu totul, ci doar bobițele uscate și eventual și frunzele”, a spus Sofia Vicoveanca, potrivit celor de la

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Potrivit acesteia, amestecul pe bază de ulei de măsline este folosit pentru hidratarea tenului. El trebuie lăsat puțin la macerat, alături de boabele de busuioc, apoi artista se tamponează pe față cu uleiul. Apoi, Sofia Vicoveanca folosește un strat de miere lichidă, pe care îl lasă pe față vreme de aproximativ 30 de minute.

De asemenea, interpreta de muzică populară a mai mărturisit că obișnuiește să folosească măști naturale, din măr, sau cartof, ras. Ea stă întinsă în pat și lasă aceste produse să își facă efectul! „Cu aceste trucuri mă mențin de ani de zile”, a mai spus Sofia Vicoveanca, conform sursei citate.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191