Secretul Andreei Raicu pentru o siluetă de vis. Ce mănâncă într-o zi! „La mic dejun trebuie să…”

Secretul Andreei Raicu pentru o siluetă de vis. Ce mănâncă într-o zi! „La mic dejun trebuie să…”

Andreea Raicu (46 de ani) se relaxează într-o frumoasă vacanță în Grecia. Vedeta are grijă să își încarce bateriile cum știe mai bine și să se întoarcă acasă cu forțe noi.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Face meditații pe plajă, se bucură de liniște și toate energiile bune ale locului în care se află, mănâncă sănătos și cu măsură și doarme mult. În același timp, Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram, acolo unde le povestește celor care o urmăresc și o admiră că în vacanță nu există dietă și a dat 3 exemple și reguli care o ajută pe ea și îi fac viața mai frumoasă dar și ce mănâncă într-o zi atunci când se află practic în vacanță.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

„Ce mănânc într-o zi – ediția de vacanță! Dieta nu există în vacanță, dar echilibrul și starea de bine ar trebui să primeze oricând.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

De aceea, oriunde m-aș duce și oricâte tentații aș avea în față, sunt câteva reguli de la care nu mă abat niciodată:

1.  La mic dejun trebuie să am curcubeu  în farfurie. Gust din toate fructele proaspete (le combin cu migdale și nuci) și-mi iau energie și vitamine pentru toată ziua, oricâte ture de piscină aș da.

2.  La prânz mă joc cu mai multe opțiuni: ceviche, salată mare cu de toate, fructe de mare pe grătar…depinde ce-mi face cu ochiul.

3.  Cina ar trebui să fie cea mai light pentru că somnul de vacanță e atât de dulce și nu vreau să-l stric punându-mi corpul să lucreze peste program pentru a digera mese grele.

Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ți-am spus mai sus, acela ar fi să-ți asculți corpul. Eu nu îmi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine.

Sigur că o să îmi iau o înghețată dacă am chef (deși știu că lactoza nu îmi priește deloc), sigur că mai gust niște tzatziki cu pâine (deși glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderație.

Cine vrea să își petreacă vacanța umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu!„,  a povestit Andreea Raicu despre ceea ce mănâncă și îi oferă o stare de bine.

Și pentru că a fost cuprinsă de o stare de bine în vacanță, Raicu și-a întrebat urmăritorii pentru ce sunt ei recunoscători azi. Ea a răspuns prima: „Pentru vacanța asta minunată, chiar dacă aproape s-a încheiat. Voi păstra în inima ce am trăit aici și mă voi hrăni multă vreme cu energia și calmul acestui loc minunat”, a mai povestit vedeta, care înainte de a pleca în Grecia nu a putut rata un yoga retreat la Brașov

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191