Secretul de la începutul relației de iubire dintre Kate Middleton și Prințul William. A fost dezvăluit recent: „Nu mi-am putut imagina!”

Secretul de la începutul relației de iubire dintre Kate Middleton și Prințul William. A fost dezvăluit recent: „Nu mi-am putut imagina!”

Kate Middleton și Prințul William au trăit o frumoasă poveste de dragoste înainte de a deveni soț și soție. Cei doi au încercat de-a lungul timpului să fie un exemplu pozitiv pentru întreaga lume, astfel că deseori au dat dovadă de un comportament ireproșabil. Ceea ce nu știu mulți este un „secret” care a fost publicat pe site-ul Casei Regale. Totul are legătură cu sacrificiile făcute de William pentru a-și cuceri partenera. 

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Kate Middleton și Prințul William au devenit soț și soție pe data de 16 octombrie 2010. După aproape un deceniu de la mariaj, au ieșit la iveală detalii din trecutul lor. 

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Locul în care William a cerut-o de soție pe Kate 

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de site-ul oficial al Familiei Regale, aflăm că Prințul de Walles a cerut-o de soție pe Kate în timpul unei vacanțe în Kenya. Locul nu a fost ales întâmplător. Dimpotrivă, totul are legătură cu Prințesa Diana. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

La scurt timp după moartea acesteia, Charles și-a luat cei doi coopii și i-a dus într-o vacanță în Kenya. De aceea William a simțit nevoia să înceapă un nou capitol al vieții sale alături de Kate exact în locul care are o mare însemnătate pentru el. 

„Acela a fost primul loc în care ne-a dus tata pe mine și pe fratele meu la scurt timp după moartea mamei ( Prințesa Diana). Și când mă gândesc care ar fi cel mai bun loc unde aș putea să o cer pe Chaterine de soție, nu mi-am putut imagina un alt loc decât cel din Kenya unde să îi adresez întrebarea”, povestea viitorul rege în urmă cu ceva timp.

Inelul de logodnă al lui Kate are o simbolistică aparte

Inelul de logodnă oferit de Prințul William consoartei sale este unul simbolic. Face parte din colecția de bijuterii a prințesei Diana – bijuteria primită de Prințesa Diana de la Regele Charles. Bijuteria are piatră de safir și 14 diamante. 

„E foarte special pentru mine. Așa cum Kate e foarte specială pentru mine acum, mi s-a părut logic să i-l ofer. Inelul reprezintă modul prin care m-am asigurat că mama mea nu lipsește de la nunta noastră și nu ratează tot entuziasmul de astăzi, faptul că noi doi ne vom petrece tot restul vieții noastre împreună”, a declarat William cu ocazia nunții sale.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191