Secretul Elenei Gheorghe și al Oanei Cuzino pentru un păr frumos și mătăsos. Ce trucuri simple folosesc pentru a arăta răvășitor

Secretul Elenei Gheorghe și al Oanei Cuzino pentru un păr frumos și mătăsos. Ce trucuri simple folosesc pentru a arăta răvășitor

Elena Gheorghe și Oana Cuzino sunt două dintre vedetele de la noi care se mândresc cu o podoabă capilară de prințesă! Fie că vorbim despre părul lung și șaten al medicului, fie despre părul roșcat ori blond al artistei, cele două se laudă cu fire mătăsoase și puternice. Află secretul celor două vedete pentru un păr frumos și mătăsos.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ce trucuri simple folosesc pentru a arăta răvășitor

Elena Gheorghe spunea că s-a îndrăgostit de părul roșcat încă de prima data când a încercat această culoare îndrăzneață. După ani de zile în care s-a vopsit roșcat, artista abordează acum un blond superb! Totuși, în mod curios podoaba capilară nu i-a fost afectată de produsele pe care le-a folosit, iar asta pentru că are un secret pe care chiar mama sa i l-a dezvăluit.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Am o mască pe care o fac în casă, cred că de 10-15 ani, este moștenită de la maică-mea și este doar cu produse naturale. Este pe bază de ulei de ricin, ulei de migdale, jumătate de lămâie stoarsă, tot complexul de B-uri – fiole, jumătate de cub de drojdie și două gălbenușuri. Amestecul îl aplici pe părul proaspăt spălat și îl lași să stea 2-3 ore”, a spus Elena Gheorghe pentru Libertatea.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cum își îngrijește Oana Cuzino părul

În privința Oanei Cuzino nu putem să ignorăm părul des, de un șaten natural deosebit. Medicul care a prezentat 18 ani emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” la PRO TV nu se sfiește să împărtășească o mulțime de secrete de frumusețe pe lângă cele medicale. Astfel, în mediul online medicul și-a dezvăluit secretul pentru un păr de vis.

„Îl îngrijesc constant cu produse de calitate, atent selectate de Experți, consum alimente sănătoase și variate și, nu în ultimul rând, iau măsuri din vreme dacă observ că firele de păr încep să-și piardă din strălucire.

Un regim alimentar strict poate duce la subțierea și căderea firelor de păr, așa că am mereu grijă să consum uleiuri vegetale, dar și alimente bogate în proteine, vitamine și minerale, cum este zincul.

Fără acest mineral, șuvițele se subțiază, se usucă și, într-un final, cad. Vitaminele din grupul B, care se găsesc în migdale, lapte, ouă, pește, legume verzi, carne de pui sau de curcan, stimulează regenerarea părului și întăresc firele de păr, iar uleiurile vegetale, precum uleiul de cătină și uleiul de măsline, contribuie la regenerarea podoabei capilare, curăță eficient scalpul de impurități și sebum și hrănesc firele de păr de la rădăcină.”, a spus Oana Cuzino pe contul său de YouTube.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191