„Secretul” lui Horia Brenciu! Puțină lume știe ce diferență de vârstă există, de fapt, între artist și soția sa

„Secretul” lui Horia Brenciu! Puțină lume știe ce diferență de vârstă există, de fapt, între artist și soția sa

Fanii îndrăgitului artist Horia Brenciu cu siguranță se bucură de o perioadă fericită. Acesta tocmai a anunțat că urmează să se întoarcă printre jurații de la „Vocea României”, de data aceasta făcând echipă cu Theo Rose. Iar pe lângă împlinirile profesionale, Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Alice Dumitrescu. Puțini știu asta, însă între cei 2 există o diferență de vârstă care surprinde pe multă lume!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Fanii îndrăgitului și talentatului artist Horia Brenciu au, cu siguranță, un motiv de bucurie, în această perioadă! Acesta a anunțat că urmează să revină la „Vocea României”, alături de ceilalți jurați! Desigur, există și o miscă schimbare! Dacă până acum Theo Rose a făcut echipă cu Smiley, se pare că în sezonul următor al emisiunii, aceasta i se va alătura lui Horia Brenciu!

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

„Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare”, a declarat Horia Brenciu.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Iar pe lângă cariera sa de succes, care a adus atât de multă bucurie în viața oamenilor, artistul trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Alice Dumitrescu. Cei doi au împreună o fată în vârstă de 11 ani, cât și un băiat înfiat, de 9 ani. Alice Dumitrescu mai are 2 fete, dintr-o căsătorie anterioară.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu se cunosc de mai bine de 2 decenii. Mai precis, cei doi au făcut cunoștiință în anul 1995, unde ea lucra drept producător. Cei doi au format un cuplu încă din 2006, însă pasul cel mare l-au făcut de abia în anul 2014, când a avut loc căsătoria.

Însă, un detaliu pe care doar foarte puțină lume îl știe este diferența de vârstă dintre cei 2! Mai precis, în timp ce Alice Dumitrescu a împlinit 54 de ani, Horia Brenciu de abia va face 51, la finalul verii.  

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191