Semafor scos din uz de o saptamana, din cauza unui accident, la intersectia Gheorghe Doja-Transilvaniei

Semafor scos din uz de o saptamana, din cauza unui accident, la intersectia Gheorghe Doja-Transilvaniei

Un indicator de circulatie pe care este montat si un semafor zace avariat, la intersectia strazilor Gheorghe Doja cu Transilvaniei, de aproximativ o saptamana. Dupa ce stalpul a fost indoit in urma unui accident, semaforul a devenit nefunctional si… asa a ramas.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Culmea, intersectia cu pricina este una destul de aglomerata si lipsa semaforizarii poate atrage evenimente rutiere grave.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Imaginea a fost postata pe Facebook, cu urmatoarea descriere:

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

„La intersecția străzilor Gheorghe Doja și Transilvaniei, de aproape o săptămână, stâlpul care susține semaforul este lovit și scos din uz. Intersecția este destul de circulată și se mai blochează in lipsa semaforizării. In plus, cei care vin de pe strada Transilvaniei au semnul Stop și cu greu trec intersecția.
Poate văd cei de la Primaria Ploiesti sau SGU Ploiesti și trimit o echipă să remedieze.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191