Semafor scos din uz de o saptamana, din cauza unui accident, la intersectia Gheorghe Doja-Transilvaniei

Semafor scos din uz de o saptamana, din cauza unui accident, la intersectia Gheorghe Doja-Transilvaniei

Un indicator de circulatie pe care este montat si un semafor zace avariat, la intersectia strazilor Gheorghe Doja cu Transilvaniei, de aproximativ o saptamana. Dupa ce stalpul a fost indoit in urma unui accident, semaforul a devenit nefunctional si… asa a ramas.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Culmea, intersectia cu pricina este una destul de aglomerata si lipsa semaforizarii poate atrage evenimente rutiere grave.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Imaginea a fost postata pe Facebook, cu urmatoarea descriere:

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

„La intersecția străzilor Gheorghe Doja și Transilvaniei, de aproape o săptămână, stâlpul care susține semaforul este lovit și scos din uz. Intersecția este destul de circulată și se mai blochează in lipsa semaforizării. In plus, cei care vin de pe strada Transilvaniei au semnul Stop și cu greu trec intersecția.
Poate văd cei de la Primaria Ploiesti sau SGU Ploiesti și trimit o echipă să remedieze.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191