Semnul divin primit de Gabriela Cristea și Tavi Clonda când își doreau copii. Ce le-a apărut în casa pe care o construiau

Semnul divin primit de Gabriela Cristea și Tavi Clonda când își doreau copii. Ce le-a apărut în casa pe care o construiau

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează o familie minunată. Împreună au două fetițe, rodul iubirii lor, care le-au oferit un sens vieții. Până să ajungă în acest punct însă, cei doi au fost nevoiți să apeleze la medici, pentru a putea deveni părinți. În ciuda faptului că Gabriela Cristea își pierduse speranța, ea și soțul ei au primit un semn divin atunci când își construiau casa: doi guguștiuci și-au făcut cuib în casa lor. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Parcursul îndrăgitei prezentatoare de televiziune pentru a deveni mamă nu a fost deloc unul ușor. Din cauza unor probleme medicale, cu greu a reușit să dea naștere celor două fetițe: Victoria și Iris. În timpul construcției casei, o pereche de guguștiuci și-au făcut cuib în camera Victoriei, apoi au făcut pui, astfel că Tavi (44 de ani) a considerat un semn divin, de bun augur că și ei vor deveni părinți. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Invitată în podcastul „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, bruneta a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Împreună cu familia ei locuiește într-o vilă luxoasă, estimată la aproape un milion de euro. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Casa a fost construită înainte de a avea copii, moment în care Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda au primit cel mai frumos semn: perechea de guguștiuci care a făcut pui în camera Victoriei. Deși muncitorii voiau să le fărâme cuibul, artistul nu a fost de acord și le-a cerut să aștepte până când puii învață să zboare. 

„El mi-a zis ulterior. Noi ne construiam casa la Corbeanca și hotărâsem că asta e camera copilului, așa mai departe. Noi am făcut casa de pe un an pe altul. Camera Victoriei a fost ultima amenajată. De ce? Pentru că își făcuseră cuib doi guguștiuci care au făcut puiuți. Au veni muncitorii și voiau să strice cuibul. Tavi le-a spus că nu, să construiască pe lângă, să poată să-și scoată puii la lumină. Apoi, evident, am stricat cuibul că și ei au plecat. Tavi a zis că asta a fost un semn și am știut că în camera aia vom avea un copil, chiar doi”, a spus Gabriela Cristea, în podcastul Ilincăi Vandici. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191