Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: PSD sustine o crestere diferentiata a pensiilor. „Ar fi revoltator ca pensiile speciale sa se majoreze cu 15%”

Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: PSD sustine o crestere diferentiata a pensiilor. „Ar fi revoltator ca pensiile speciale sa se majoreze cu 15%”

Senatorul PSD Prahova Laura Moagher sustine ca pensiile ar trebui sa creasca diferentiat, in functie de cat incaseaza in prezent pensionarii.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Masura este sustinuta de PSD, iar astazi au loc negocieri in coalitia de guvernare pe tema majorarii pensiilor.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

In timp ce PNL a propus o majorare cu 15% pentru toate pensiile, social-democratii sustin ca banii sa fie distribuiti in functie de gradul de dificultate in care se regasesc pensionarii.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

„PSD susține ferm că oamenii cu venituri mici trebuie să fie sprijiniți mai mult decât cei venituri mari.

PSD susține creșterea cu 15%, pe ansamblu, a cheltuielilor totale cu pensiile, însă, în viziunea sa, se impune o creștere diferențiată a veniturilor.
Ar fi revoltător și de neacceptat ca în actualul context economic foarte dificil pensiile speciale să crească cu 15%, cum s-ar întâmpla pe modelul PNL.”, a declarat Laura Moagher, senator PSD Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191