Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: PSD sustine o crestere diferentiata a pensiilor. „Ar fi revoltator ca pensiile speciale sa se majoreze cu 15%”

Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: PSD sustine o crestere diferentiata a pensiilor. „Ar fi revoltator ca pensiile speciale sa se majoreze cu 15%”

Senatorul PSD Prahova Laura Moagher sustine ca pensiile ar trebui sa creasca diferentiat, in functie de cat incaseaza in prezent pensionarii.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Masura este sustinuta de PSD, iar astazi au loc negocieri in coalitia de guvernare pe tema majorarii pensiilor.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

In timp ce PNL a propus o majorare cu 15% pentru toate pensiile, social-democratii sustin ca banii sa fie distribuiti in functie de gradul de dificultate in care se regasesc pensionarii.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

„PSD susține ferm că oamenii cu venituri mici trebuie să fie sprijiniți mai mult decât cei venituri mari.

PSD susține creșterea cu 15%, pe ansamblu, a cheltuielilor totale cu pensiile, însă, în viziunea sa, se impune o creștere diferențiată a veniturilor.
Ar fi revoltător și de neacceptat ca în actualul context economic foarte dificil pensiile speciale să crească cu 15%, cum s-ar întâmpla pe modelul PNL.”, a declarat Laura Moagher, senator PSD Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191