Senatorul PSD Robert Cazanciuc, anunț important: șoferii băuți sau drogați, fără permis 10 ani!

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, anunț important: șoferii băuți sau drogați, fără permis 10 ani!

Senatul a votat luni legea prin care șoferii condamnați pentru conducerea vehiculelor băuți sau drogați pierd dreptul de a redobândi permisul pentru o perioadă de până la 10 ani.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Niciun senator nu a votat împotrivă, iar acum legea merge la vot final în Camera Deputaților.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Ce șoferi sunt vizați de această lege

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Senatorul Robert Cazanciuc (PSD), fost ministru al Justiției, anunță, luni (11.12.2023), că Senatul a votat legea prin care șoferii condamnați pentru conducerea vehiculelor băuți sau drogați pierd dreptul de a redobândi permisul pentru o perioadă de până la 10 ani.

„Așa cum am promis, continuăm planul de măsuri pentru reducerea numărului de morți pe drumurile României, declasând-o de pe primul loc la decesele rutiere, în ultimii șase ani.

După Legea Anastasia, a venit, ținându-mi promisiunea, modificarea legislativă prin care șoferii prinși cu alcoolemie mai mare de 0,8/mie sau drogați nu mai pot redobândi permisul în decurs de până la 10 ani”, spune Cazaznciuc, pe pagina sa de Facebook.

În favoarea legii au votat 101 senatori. Niciunul nu a votat împotrivă.

Legea merge pentru decize finală la Camera Deputaților.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191