Serghei Mizil intervine în scandalul iscat în jurul Evei Măruță: „E o cretinătate, o imbecilitate”

Serghei Mizil intervine în scandalul iscat în jurul Evei Măruță: „E o cretinătate, o imbecilitate”

Serghei Mizil a intervenit pentru a o apăra pe Eva Măruță în contextul controverselor recente care au împărțit internetul în două tabere.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Fiica cuplului Măruță, în vârstă de 8 ani, a intrat în lumina reflectoarelor prin rolul său principal în filmul românesc „Tati part-time”, un fapt ce a atras atât laude cât și critici. Diverse personalități au avut reacții diferite față de situația sa, unii apărând-o, în timp ce alții au exprimat critici.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Serghei Mizil, cunoscut pentru personalitatea sa vibrantă, a făcut declarații pe TikTok () referitoare la această polemică. Acesta a luat ferm poziție împotriva celor care o critică pe Eva, accentuând inadecvarea criticii aduse unui copil.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Vedeta și-a exprimat clar dezaprobarea față de atitudinea negativă a unor persoane față de Eva, considerând că prestația ei în film a fost satisfăcătoare și că nu ar trebui să fie ținta criticilor doar pentru animozitățile față de părinții ei, Andra și Cătălin Măruță.

„Cum poți să critici un copil? Este absurd să ataci un copil doar pentru că ai o problemă cu părinții lui. Am urmărit câteva scene și nu pot spune că nu a jucat bine. E nedrept și imatur să ataci un copil, indiferent de opinia ta despre film. Nu ai niciun drept să te iei de ea, e doar un copil”, a declarat Serghei Mizil.

În plus, Serghei Mizil a adus în discuție relația sa anterioară cu Cătălin Măruță, menționând că, deși au avut divergențe în trecut, acestea nu justifică o atitudine negativă față de fiica acestuia.

El a subliniat că indiferent de eventualele probleme personale cu adulții, copiii nu ar trebui să fie implicați sau să sufere consecințe.

„Am avut propriile mele probleme cu Măruță, dar le-am rezolvat. Aceasta nu îmi dă dreptul să mă iau de copilul lui. Este inacceptabil să ataci un copil. Ea, probabil, a fost încântată să joace în film și a făcut-o natural, fără artificialități. Am experiență în domeniu, așa că știu să apreciez asta. Atacarea unui copil este un act josnic și lipsit de sens”, a adăugat Mizil.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191