Serghei Mizil, operat pe inimă. Ce a pățit omul de afaceri și cum se simte acum: „Eu nu vreau să fac…”

Serghei Mizil, operat pe inimă. Ce a pățit omul de afaceri și cum se simte acum: „Eu nu vreau să fac…”

Serghei Mizil a fost operat pe inimă. În urmă cu doar câteva ore, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, omul de afaceri a vorbit despre această operație. Iată ce a pățit de și-a făcut o intervenție pe inimă, dar și cum se simte în aceste momente!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Serghei Mizil s-a operat pe inimă, iar în urmă cu doar o zi a fost externat din spital. Omul de afaceri a vorbit despre această intervenție suferită. Iată ce declarații a făcut el pentru emisiunea de la Antena Stars!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Serghei Mizil, operat pe inimă

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Serghei Mizil a mărturisit că și-a pus un stent pe inimă. În urmă cu doar o zi, acesta a fost externat din spital, deoarece se simte foarte bine după intervenția suferită.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Întrebat cât timp a durat intervenția pe care și-a făcut-o, omul de afaceri a explicat că nu foare mult. Mai mult decât atât, acesta a precizat faptul că s-a operat la o clinică privată, iar intervenția a costat 4000 de euro.

Ce decizie a luat omul de afaceri, după ce și-a pus stent la inimă

În cadrul aceluiași interviu, Serghei Mizil a mărturisit și ce decizie a luat, după ce și-a pus stent la inimă. Omul de afaceri a decis să se lase de fumat, deoarece știe că acest lucru nu-i face bine.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191