Serialul genial de pe Netflix care e pe primul loc în preferințele românilor. Acțiunea lui îți întoarce mintea pe dos

Serialul genial de pe Netflix care e pe primul loc în preferințele românilor. Acțiunea lui îți întoarce mintea pe dos

Serialul genial de pe Netflix care e pe primul loc în preferințele românilor! Este vorba despre o producție germană care îți întoarce mintea pe dos și te captivează iremediabil. Vorbim despre serialul „Dragă copilă”.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Evadarea unei femei misterioase dintr-o captivitate cumplită îndrumă anchetatorii către adevărul negru din spatele unei dispariții nerezolvate de acum 13 ani.”, arată descrierea de pe Netflix a serialului.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Serialul este bazat pe romanul omonim al lui Romy Hausman, un best-seller internațional. Intriga din „Dragă copilă” este centrată în jurul unei femei și a fiicei sale, care sunt găsite în mod misterios în mijlocul unui drum pustiu după un accident de mașină ciudat. Pe măsură ce detectivul Aida Kurt începe să investigheze cazul, își dă seama că accidentul are legătură cu un caz oribil de răpire și, de asemenea, cu un alt caz de dispariție a unei femei din urmă cu treisprezece ani.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Miniseria captivantă în șase părți, împletește căutările disperate ale anchetatorilor din prezent pentru a rezolva multiplele mistere aflate în joc cu flashback-uri din anii pe care femeia (Kim Riedle), fetița (Naila Schuberth) și un băiețel (Sammy Schrein) i-au petrecut închiși într-o casă fără ferestre, la mila bărbatului care i-a răpit.

Serialul se deschide cu o scenă înfiorătoare în care femeia și cei doi copii se joacă bucuroși un joc înainte de a auzi semnele revelatoare ale bărbatului care sosește acasă. Cei trei se grăbesc să stea în fața ușii, cu mâinile deschise și întinse pentru a arăta că nu ascund nimic. După ce bărbatul inspectează mâinile copiilor, le dă fiecăruia câte un baton de ciocolată să mănânce. Dar când se uită la mâinile femeii, care tremură de frică, are imprimat pe palmă un semn ciudat pe care pare să îl dezaprobe. „Nu ar trebui să plângi în fața copiilor, Lena”, îi spune el amenințător. „Știi care sunt regulile”.

Cine este, de fapt, Lena este una dintre enigmele centrale ale serialului. Pe măsură ce serialul avansează și aprofundează trauma în jurul căreia se concentrează adevărul despre trecutul Lenei și despre relația ei cu cei doi copii este dezvăluit încet-încet. Este un serial plin de suspans, care te ține cu sufletul la gură!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191