Shakira dezvăluie culisele vieții cu Pique: „A fost o relație iubire-ură uneori”

Shakira dezvăluie culisele vieții cu Pique: „A fost o relație iubire-ură uneori”

După despărțirea de fotbalistul Gerard Pique, Shakira începe să își expună mai des experiențele din timpul relației, dezvăluind că aceasta a fost o călătorie presărată cu iubire și ură în unele momente. Libertatea dobândită o încurajează acum să își exprime mai deschis sentimentele și gândurile, iar acest nou început pare să o inspire în moduri neașteptate.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Artista columbiană a vorbit deschis despre perioada după despărțire și despre modul în care acum se bucură de independență. Deși viața de mamă singură poate fi provocatoare, Shakira își asumă cu încredere rolul și se concentrează pe cariera sa muzicală.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Într-un interviu recent acordat lui Zane Lowe de la Apple Music, Shakira a vorbit despre balanța delicată între a fi mamă singură și a-și menține o carieră activă. Ea a mărturisit că absența partenerului din viața sa a fost, în cele din urmă, un impuls pentru a se dedica mai mult muzicii și pentru a-și urmări pasiunile.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Citește mai multe pe canal33.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191