„Și-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe”. Cum și-a găsit Dan soția moartă pe bancheta din spate al Audi-ului lor. Camelia era așteptată acasă de patru copii

„Și-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe”. Cum și-a găsit Dan soția moartă pe bancheta din spate al Audi-ului lor. Camelia era așteptată acasă de patru copii

Camelia Tuvene avea 32 de ani şi era tot timpul cu zâmbetul pe buze în fotografiile de pe reţelele sociale. Avea un salon de înfrumuseţare şi o curăţătorie de încălţăminte, iar lucrurile păreau că merg ca pe roate pentru familia ei.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ana Grigore, reporter Observator: În urmă cu câteva zile, femeia a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Soțul a anunțat poliţia şi tot el este cel care a descoperit cadavrul. A găsit maşina familiei în această parcare, iar femeia se afla pe bancheta din spate.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Gabriela Moroș, purtător de cuvânt SAJ Vrancea: S-a deplasat un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea de urgenţă tip C2, cu medic şi a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani decedată, fără indicaţii de resuscitare.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Cadavrul a fost găsit în zona de sud a oraşului, într-o parcare din faţa Mausoleului Eroilor, la aproape patru kilometri de casă. Potrivit medicilor, victima a murit cu mult timp înainte de a fi găsită.

Martor: Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau. Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia.

Apropiaţii o ştiau ca pe o fire veselă, lipsită de probleme şi exclud vrianta sinuciderii. Camelia era împreună cu soţul ei încă de la 14 ani şi aveau împreună patru copii, trei fetiţe şi un băieţel.

Reporter-Dan Tuvene, soţul Cameliei: Nu aveţi idee ce ar fi împins-o să facă asta?

– Nu am idee.

– Nu ştiţi, nu aţi simţit să fie în depresie?

– Nici nu mai ştiu acum ce să mai cred.

Prieten soţ: Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el , că poate să crească copiii singur.

Pe corpul femeii nu s-au identificat semne vizibile de violenţă. Rezultatul necropsiei va stabili cauzele decesului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191