Si prost si fara permis! Un tanar de 18 ani a reusit sa distruga 4 masini, pe o straduta din Ploiesti

Si prost si fara permis! Un tanar de 18 ani a reusit sa distruga 4 masini, pe o straduta din Ploiesti

 

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

*Un tânăr fără permis de conducere a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale în municipiul Ploiești*

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier au fost sesizați despre faptul că în parcarea amenajată aferentă străzii Brâncoveanu Vodă din municipiu, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate 4 autoturisme.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani, ar fi condus un autoturism în parcarea aferentă străzii Brâncoveanu Vodă și ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu 3 autoturisme care se aflau staționate.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul în cauză fiindu-i încredințat de către prietenul său, deși era cunoscut faptul că nu deține permis de conducere.

Tânărul aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și totodată a fost condus la o unitate medicală în vederea testării preliminare pentru stabilirea stării psiho-fizice în ceea ce privește consumul de substanțe cu efect psihoactiv, stabilindu-se că nu a consumat astfel de substanțe.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și încredințare.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191