Simona Halep s-a afișat cu noul iubit! Cum arată bărbatul misterios care a făcut-o să-l uite pe Toni Iuruc

Simona Halep s-a afișat cu noul iubit! Cum arată bărbatul misterios care a făcut-o să-l uite pe Toni Iuruc

Simona Halep profită la maximum de zilele însorite și își bucură sufletul cu o nouă vacanță. După ce săptămâna trecută a postat pe rețelele sociale un video în insula Capri, zilele acestea le-a arătat fanilor că a ajuns în Atena. Dar nu singură. Simona a făcut publică o fotografie în care se află alături de un bărbat, iar mesajul care însoțește poza te face să crezi că marea sportivă trăiește din nou o poveste de dragoste.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Cine este bărbatul misterios

Simona Halep a bifat un an de suspendare provizorie și încă așteaptă o decizie definitivă în privința perioadei de pauză.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

În așteptarea unui verdict, sportiva a plecat într-o nouă vacanță. După Italia, a ales ca destinație Atena.

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

De aici, Simona Halep a postat câteva fotografii pe rețelele sociale, iar într-una dintre ele apare și un tânăr lângă ea. Amândoi par foarte fericiți. Simona a postat fotografia însoțită de un mesaj în limba engleză.

„Când viața îți dă o sută de motive pentru a ceda și a plânge, arată-i că ai un milion de motive pentru a zâmbi și a râde”, este mesajul Simonei.

Bărbatul misterios pare să fie noul iubit al sportivei. Tânărul din poză pare a fi Arnaud Restifo, fostul sparring-partener, despre care se spune că ar avea o relație de dragoste cu Simona Halep, potrivit Prosport.

Cine este Arnaud Restifo

Pasionat de chitară, rezident în Statele Unite, la San Diego, chiar dacă a câștigat ca tenisman profesionist numai 552 de dolari, Arnaud Restifo este licențiat în management sportiv și științe sociale.

Originar din Nisa, Franța, unde a fost legitimat la Tennis Club de Falicon, Arnaud Restifo are un frate, Maxime, antrenor de tenis pregătit de Jean Francois Bachelot, fostul colaborator al lui Victor Hănescu de la Academia Mouratoglou.

Săptămâna trecută, tenismena a vizitat Insula Capri. Ea a postat pe rețelele sociale un filmuleț din peisajul de basm. Simona Halep este într-o ambarcațiune și face un tur al insulei, trecând inclusiv prin celebrul „Arcul Îndrăgostiților”. Ea nu a dezvăluit cu cine a fost în această vacanță.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191