„Simona Halep se căsătorește din nou”. Cine ar fi alesul

„Simona Halep se căsătorește din nou”. Cine ar fi alesul

Simona Halep depășeșete una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Acuzată de dopaj și suspendată din tenis pe o perioadă de patru ani, pentru sportiva, în vârstă de 32 de ani, viața i s-ar schimba radical. Într-un viitor care nu este deloc îndepărtat Simona se va căsători pentru a doua oară. Bărbatul cu care va face acest pas este tot un sportiv, mai tânăr, susține Carmen Harra, care este prezentată drept „specialist în clarviziune” în spațiul public monden din România.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Viziunea clarvăzătoarei Carmen Harra

Celebra clarvăzătoare din Româmânia, Carmen Harra prezice viitorul Simonei Halep. Ea susține că în maximum trei ani, sportiva se va căsători din nou. De data acesata alesul va fi tot un sportiv, mai tânăr, care îi va fi un mare sprijin în viață.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În „viziunea” clarvăzătoarei, Halep ar urma să aibă în scurt timp un partener de viață care activează tot în lumea sportului, susține Hara. Nu este însă sigură dacă este din România sau de pe alte meleaguri. Noul partener este tânăr, apropiat de vârstă cu fostul lider al clasamentului, mai spune Carmen Harra.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Simona Halep va avea doi copii”

Despre noul partener al Simonei Halep care i-ar deveni soț într-un timp relativ scurt, clarvăzătoarea susține că „acest bărbat pe care ea ar urma să îl întâlnească, într-un orizont temporal de până la maxim trei ani, ar urma să îi fie un sprijin masiv din toate punctele de vedere”.

„Ea se va recăsători și o să aibă și doi copii, împotriva a toate lucrurilor care ar contrazice acest lucru. Iată cât de interesant. În viziunea mea, o văd undeva în viitorul ei și o mămică fericită și un om care o să aibă o viață de familie.

„Îl cunoaște”

Eu am știut că partenerul de acum era o tranziție, nu era ce trebuie, nu cred că a fost nici ea convinsă, cred că s-a lăsat influențată, ea e ușor de manipulat emoțional din cauza excesului de sensibilitate.

Dar găsește un om care este foarte puternic, tot în filiera ei, îl cunoaște.

Nu știu de ce am senzația că e din altă parte a lumii, nu sunt sigură neapărat că el trăiește în România, însă nu are nicio importanță.

Este un om care îi reclădește încrederea în sine, care e suportul ei moral și îi schimbă destinul în bine.

O văd într-o relație cu cineva care este în jurul vârstei ei, care nu are copii și este un om tânăr, deci altcineva mai tânăr va apărea în viața ei, nu m-ar mira dacă undeva în anul viitor sau în trei ani de acum”, a spus Carmen Harra la emisiunea „Online story”, de pe canalul de YouTube „WOWnews”, citată de

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191