Simona Pătruleasa ne-a spus toate secretele! Prezentatoarea Kanal D lasă televiziunea pentru film?

Simona Pătruleasa ne-a spus toate secretele! Prezentatoarea Kanal D lasă televiziunea pentru film?

Pentru cei ce nu știu, prezentatoarea de știri de la Kanal D, a jucat în două filme, unul dintre ele fiind „Supraviețuitorul” lui Sergiu Nicolăescu. Click! s-a întâlnit zilele trecute cu Simona Patruleasa și a aflat ce planuri are vara asta, ce-și dorește să mai facă și ce iubește să mănânce.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Ne-am văzut cu Simona Patruleasa (48 de ani) la o seară din „Săptămână gastronomiei turcești”, unde a venit și ambasadorul Turciei dar și colegii vedetei de la Kanal D. Printre delicii și preparate turcești am stat de vorba cu vedetă de la Kanal D despre mai multe subiecte pe care le puteți citi în continuare.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Click!: Ce mai faci, Simona? La fel de frumoasă, la fel de sexy!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Simona Pătruleasa: Bine, alerg. Ne străduim.

Simona Pătruleasa, fanul mâncărurilor turcești

Spune-ne și nouă, ce îți place să mănânci de la turci? Bănuiesc că ai fost pana acum în Turcia.

În Turcia, am fost de nenumărate ori. Bineînțeles că am fost, acolo, unde e mâncare multă. Ce îmi place mie cel mai mult și ce mănânc în vacanță, în fiecare zi, adică fară excepție, ceva ce aici nu am găsit, sau, cel puțin, nu am căutat atât de tare. Dar îmi place la nebunie! E ceva ca o smântână, la noi, cu miere. E ceva senzațional! Îmi plac și sărmăluțele lor. Mai multe îmi plac. Au o mâncare foarte bună! Au niște plăcinte, iarăși, senzaționale. Am apă în gură când vorbesc, acum.

Dar plăcintele cu dovleac și cu mirodenii pe deasupra?

Și dulciurile lor sunt bune. Dar, cum eu nu mănânc dulce decâ Mănânc, dar nu în fiecare zi.

Se apropie vara, Ingrid ia vacanță. Voi aveți vacanță?

Avem. O să avem cam trei vacanțe vara asta. O săptămână, două, și, după aia, iar o săptămână. În prima săptămână, mergem la Istanbul. Și sper să merg pe niște platouri de filmare. Sper să se mai filmeze când ajungem noi. Vreau să merg pe un platou de filmare, să văd cum se lucrează la filmele si serialele astea care apar la noi la Kanal D. Și mai avem o vacanță în Capri. Și încă Nu mai știu, exact, unde am zis că mergem. Cred, s-ar putea, la noi, pe litoral, o săptămână. Să vedem.

Se reîntoarce Simona Pătruleasa în filme?

Ți-aduci aminte că, acum niște ani, am fost, cu Kanal D, la „Lacrimi la Marea Neagră”?

Da, e senzațional! Vreau și eu experiența asta, sper s-o și trăiesc.

Dar tu ai experiența ta, că și tu ai fost actriță.

Da, așa este.

Și nu îți mai dorești?

Nu neapărat. A fost drăguț,

Mă uit, acum, la tine și semeni cu Catherine Zeta-Jones. Sau Catherine seamănă cu Simona Pătruleasa!

Așa

Alte proiecte mai ai?

Nu. Aștept vacanțele.

Dar, când mergi în vacanțe, te îngrași de la mâncarea bună pe care o mănânci?

Nu, pentru că mănânc, de asemenea, cu grijă. Mănânc dulciuri, dar în prima parte a zilei. Merg foarte mult pe jos, mă hidratez foarte mult, mănânc multe fructe și înghețată.

Eveniment special cu vedete Kanal D

Zilele trecute Ambasada Turciei și Kanal D ne-au invitat la o degustare într-un restaurant din centrul capitalei unde a avut loc „Săptămâna gastronomiei turcești”, unde au venit reprezentanți ai Turciei, ambasadorul Turciei la București dar și multe vedete de la Kanal D precum Andreea Mantea, Denise Rifai, Ilinca Obadescu, Anamaria Barnoski, Bianca Drăgușanu, Bursucu, Dan Negru, Cosmin Cernat, Mihai Mitoseru, Greeg (Grigore Șerban) și multe alte vedete Kanal D au fost prezente, că să deguste, alături de colegii lor de la Kanal D și Kanal D2, din produsele delicioase turcești, ei fiind deja fani. „Am acceptat invitația de la VacaMuu din București și au petrecut o seară turcească pe cinste, delicioasă, mi-am revăzut colegii”, ne-a povestit Dan Negru.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191