Sindicaliştii TCE au cerut intervenția Prefecturii în rezolvarea tensiunilor cu directorul Nae Alexandri

Sindicaliştii TCE au cerut intervenția Prefecturii în rezolvarea tensiunilor cu directorul Nae Alexandri

La solicitarea reprezentantului Blocului Național Sindical- Filiala Prahova, domnul Ion Anton, prefectul Virgiliu Daniel Nanu a organizat în această dimineață o întâlnire cu comisia, alături de cei doi subprefecți Emil Drăgănescu și Marius Soare.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Tema propusă de către reprezentantul sindicatului a fost situația dialogului social în interiorul societății Transport Călători Express S.A., dar și emiterea unor lămuriri cu privire la comunicarea deficitară ce are loc în relația sindicate (Sindicatul Transportatorilor din Ploiești, respectiv Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești) și societatea de transport.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

În urma discuțiilor avute pe această temă, s-a concluzionat cu angajamentul luat de ambele părți din discuție (sindicat- transportator) conform căruia va fi realizat un protocol, negociat de ambele părți, în care să fie reglementată în totalitate modalitatea de aderare/ renunțare la calitatea de membru al sindicatului, respectiv reținerea cotizațiilor de membru.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191