Singurele animale care își recunosc chipul în oglindă. Sunt doar 2 în toată lumea

Singurele animale care își recunosc chipul în oglindă. Sunt doar 2 în toată lumea

Indiferent cât de mult efort depun oamenii de știință pentru a înțelege mai bine lumea din jurul nostru, natura reușește întotdeauna să ne demonstreze că ne poate surprinde oricând! Iar unele dintre aceste surprize peste care au dat cercetătorii pot fi foarte importante pentru a înțelege mai bine, nu doar regatul animalelor, ci și modul în care au evoluat primii oameni. De exemplu, se pare că există câteva animale surprinzătoare care își pot recunoaște imaginea în oglindă!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Indiferent cât de mulți ani trec, ori câte fonduri sunt alocate diverselor proiecte de cercetare, natura pare să dorească să își păstreze, întotdeauna ultimul cuvânt. Iar oricât de multe eforturi depun oamenii de știință, mereu pare să apară câte o inormație nouă despre lumea din jurul nostru, la care nici măcar nu ne gândeam până acum! Iar multe dintre aceste „surprize” peste care au reușit să dea cercetătorii sunt utile nu doar pentru a înțelege mai bine regatul animalelor, ci și modul în care au evoluat creierele primilor oameni.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, în ciuda faptului că, până de curând, se credea că numai oamenii își pot recunoaște propria imagine în oglindă, în realitate, lucrurile stau cu totul diferit!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Până acum, se descoperiseră alte câteva mamifere care au această abilitate, spre surprinderea oamenilor de știință! După cum ne putem imagina, este vorba cimpanzei și urangutani, care împărtășesc atât de mult cod genetic cu noi, oamenii. Însă, se pare că și delfinii și elefanții se pot recunoaște în oglindă și, da, aceștia sunt mamifere!

Însă, o descoperire recentă a reușit să surprindă întreaga comunitate științifică! Se pare că acestor animale s-a alăturat, pentru prima dată, și o specie care nu este mamifer! Este vorba despre coțofene, care, potrivit celor mai noi descoperiri, se pot recunoaște în oglindă!

Iar cercetătorii au mai făcut o descoperire interesantă, ce poate arăta mai multe despre modul în care au evoluat creierele umane! Se pare că cimpanzeii care au fost puși să joace jocuri video au putut să recunoască cine este personajul pe care îl controlează!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191