Singurul animal din lume care se droghează intenționat. Imaginile nu mai au nevoie de nicio explicație

Singurul animal din lume care se droghează intenționat. Imaginile nu mai au nevoie de nicio explicație

De fiecare dată când avem impresia că am aflat tot ce se putea afla despre lumea din jurul nostru, natura ne mai aruncă în față încă un mister, care reușește să ne pună pe gânduri. Ei bine, o asemenea descoperire incredibilă vine din oceane, unde cercetătorii au observat cum unul dintre cele mai inteligente animale de pe glob se droghează intenționat, cu un pește!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Cu siguranță că, de-a lungul globului, există adesea cercetători care pot să aibă impresia că, în zilele noastre, cam tot ce se putea descoperi despre lumea din jurul nostru s-a descoperit, deja. Ei bine, negreșit, natura ne aruncă în față câte un nou mister, care pare să dea peste cap teoriile existente și ne pune pe gânduri, din nou! Iar un astfel de mister, potrivit informațiilor oferite de către cei de la , este faptul că delfinii par să se folosească de un pește pentru a se droga!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Mai precis, cu ceva timp în urmă, cercetătorii au observat cum un grup de delfini tineri foloseau un pește balon pentru a se droga! Da, se pare că omul nu este singurul animal de pe glob care are asemenea obiceiuri!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cercetătorii au explicat că acest pește pe care îl foloseau delfinii eliberează o neurotoxină atunci când se simte amenințat, iar tinerii delfini îl pasau, efectiv, de la unul la altul, pentru a-l înspăimânta. Deși în cantități mari acea neurotoxină este letală, în doze mai mici, ea are un efect narcotic, pe care, se pare, unii delfini îl apreciază!

Se pare că după ce au terminat de terorizat peștele balon pentru a face rost de toxina sa, tinerii delfini i-au dat drumul, apoi au plutit chiar sub suprafața apei, părând să fie într-o stare de transă. Judecând după comportamentul lor, se pare că delfinii erau extrem de fascinați de reflexia lor în apă.

Ei bine, se pare că obiceiurile acestui animal incredibil sunt chiar și mai umane decât credeam până acum!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191