Sinucidere sau accident. Medicul Cornel Petreanu, cercetat într-un scandal uriaș de corupție, a murit într-un accident bizar

Sinucidere sau accident. Medicul Cornel Petreanu, cercetat într-un scandal uriaș de corupție, a murit într-un accident bizar

Medicul Cornel Petreanu, cercetat pentru luare de mită, a murit duminică dimineața într-un accident care a avut loc în apropierea Aeroportului Otopeni. Se ia în calcul inclusiv sinuciderea. Numele lui Cornel Petreanu este legat de un scandal uriaș de corupție. Medic la Institutul Marius Nasta, el era cercetat alături de un alt coleg, Cristian Paleru pentru că ar fi cerut în mod repetat șpagă pacienților înainte de a fie operați.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Cum a avut loc accidentul

„La data de 8 octombrie , în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

La fata locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului respectiv.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Cornel Petreanu era singur în mașină. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii.

Cercetat pentru luare de mită

Cornel Petreanu și Cristian Paleru, doi dintre cei mai cunoscuți medici în chirurgie toracică din România sunt acuzați de luare de mită că ar fi creat o adevărată caracatiță formată din rezidenţi şi anestezişti care cereau șapgă pacienților înainte de a fi operați.

Cei doi ar fi fost denunțați chiar de către directorul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler.

Doctorul Cornel Petreanu a fost reţinut în luna septembrie pentru 24 de ore, în urma unor percheziţii, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Acasă la doctorul Petreanu, anchetatorii au găsit suma de de euro.

Medicul Petreanu urmase școala la Strasbourg, unde a şi locuit o bună perioadă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191