Situație disperată pentru actrița Eugenia Șerban. Vedeta ar fi cerut un ordin de protecție împotriva propriului fiu

Situație disperată pentru actrița Eugenia Șerban. Vedeta ar fi cerut un ordin de protecție împotriva propriului fiu

Actrița Eugenia Șerban a trecut prin alte momente cumplite. Dacă vreme de ani de zile s-a luptat cu cancerul,  vedeta s-a văzut nevoită să țintă piept și fiului său, Lorans, împotriva căruia a cerut deja un ordin de restricție. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Eugenia Șerban s-a simțit obligată să ceară ajutorul organelor competente, după ce fiul ei a agresat-o și i-a vândut din casă mai multe bunuri de valoare și câteva bijuterii. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Fiul Eugeniei Șerban, cercetat de DIICOT 

În vârstă de 30 de ani, Lorans Bataineh, fiul actriției, a fost cercetat anul trecut de DIICOT. Atunci vedeta ar cerut ajutorul instanție care i-a interzis acestuia orice fel de contact cu mama sa. Dacă tânărul nu respectă ordinul de protecție emis, poate risca să ajungă în spatele gratiilor, așa cum relatează

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Eugenia Șerban: „L-am făcut foarte tânără”

Înainte de a avea loc acest incident, actrița vorbea despre relația cu fiul ei. În urmă cu mai mulți ani, Eugenia Șerban declara că ea și Lorans sunt extrem de apropiați. 

Au crescut împreună, așa cum spune ea, căci artista era destul de tânără când l-a născut, nici măcar nu împlinise vârsta de 24 de ani. 

„Noi am avut o relație extraordinară dintotdeauna pentru că am crescut împreună. L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani împliniți când l-am născut. Apoi am divorțat când el era destul de micuț, n-avea nici trei ani, și atunci am crescut împreună. (…) Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape”, declara actrița în urmă cu ceva timp, potrivit informațiilor apărute în presă.

Cum a schimbat-o pe actriță lupta cu cancerul 

Iubita actriță a dus o luptă crâncenă cu cancerul vreme de ani de zile. Nu și-a pierdut speranța și a avut credința că se va face bine, ceea ce s-a și întâmplat. Deși acum spune că este sănătoasă, Eugenia Șerban nu uită prin ce a trecut.

„Pe mine m-a reinventat Dumnezeu. Nu fac nimic special, sunt eu și asta cred că se vede. Cred că foarte mult m-a ajutat dorința de a trăi pentru că încă nu făcusem suficient aici pe pământ. Nu am lăsat pe mine în preajma mea care să se uite cu milă sau cu compasiune la mine, în acea perioadă. M-au părăsit și unii dintre prieteni. M-au sunat în ziua în care am apărut la televizor și am spus că am învins două cancere, după un an.

Au spus că nu au știut cum să vorbească cu mine. Cancerul nu este o gripă care se ia și nici o altă boală contagioasă, ci este o boală care se poate vindeca. Se pare că la mine a fost boala stresului și te lovește atunci când te relaxezi. Nu am schimbat, mi-am continuat viața ca până în acel fost multe persoane care au încercat să-mi dea sfaturi și l-am întrebat pe oncologul meu ce am voie și ce nu, și mi s-a spus că am voie orice în afară de sunătoare și grapefruit, pentru că interacționează cu citostaticile.

Nu mă mai enervez, nu mă mai stresez atât de tare atunci când nu pot să rezolv lucrurile azi, acum, pentru că așa vreau eu. Mi-am dat seama că lucrurile se vor rezolva în ritmul lor, nu cum vreau eu. Am învățat să fiu mai liniștită, mai calmă!”, a spus Eugenia Șerban, într-un interviu Antena 3 CNN.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191