Soacră, soacră… Mama lui Gabi Bădălau nu are liniște până nu o pune la respect pe fosta noră! Claudia Pătrășcanu chemată din nou în fața judecătorilor

Soacră, soacră… Mama lui Gabi Bădălau nu are liniște până nu o pune la respect pe fosta noră! Claudia Pătrășcanu chemată din nou în fața judecătorilor

Mama lui Gabi Bădălău nu are liniște până nu o pune la respect pe fosta noră! Rodica Bădălău a chemat-o, din nou, pe Claudia Pătrășcanu în fața judecătorilor. Războiul dintre artistă, fostul soț și familia acestuia pare că nu se ma termină.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și fostul soț, Gabi Bădălău, a început încă din anul 2019, atunci când aceștia s-au separat. Cei doi s-au acuzat reciproc și și-au deschis nenumărate procese, unu împotriva celuilalt. Și, de parcă nu era de ajuns, artista a reușit să intre în conflict și cu familia fostului partener.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

În vara anului trecut, fosta soacră, Rodica Bădălău, i-a făcut plângere penală fostei nurori, Claudia Pătrășcanu, pe care o acuza de faptul că i-a pus microfoane printre lucrurile copiilor. În timp ce aceasta o chema pe artistă să dea cu subsemnatul, cântăreața declara că se roagă pentru familia lor.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Pe portalul instanțelor de judecată, nu apare dosarul menționat mai sus, semn că cele două femei s-au împăcat, dosarul nu a făcut obiectul unui proces sau acesta a fost trecut la secret. Însă, apare un alt proces. Mama lui Gabi Bădălău o cheamă în fața magistraților pe Claudia Pătrășcanu.

Acțiunea deschisă la finalul luni trecute de către Rodica Bădălău, împotriva fostei nurori, este una civilă, și are ca obiect: acțiune in raspundere delictuala. Ceea ce înseamnă că mama lui Gabi Bădălău consideră că Claudia Pătrășcanu i-a creat prejudicii, urmând ca magistrații să stabilească termenul pentru confruntarea din sala de ședință.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191