Soarele formează conjuncție cu Venus. De ce schimbări importante vor avea parte zodiile în această perioadă

Soarele formează conjuncție cu Venus. De ce schimbări importante vor avea parte zodiile în această perioadă

Astăzi are loc un eveniment astrologic rar care va schimba complet viața pentru tot restul anului. Soarele formează conjuncție cu Venus. Zodiile vor fi afectate de acest lucru și vor avea parte de schimbări majore în următoarea perioadă.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Se anunță schimbări majore pentru câteva zodii din horoscop. Acești nativi vor avea parte de lucruri bune în viața lor, astfel că vor fi în centrul atenției și se vor bucura de foarte multe reușite. Iată ce le rezervă astrele!

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o creștere majoră pe plan profesional, iar unii dintre voi veți căuta un loc nou de muncă și veți simți schimbări majore în carieră. Scorpionii vor găsi o modalitate de a câștiga mai mulți bani și de a promova, astfel că se vor bucura de una dintre cele mai bune perioade de până acum.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Fecioară

Fecioarele vor simți o îmbunătățire majoră a sănătății mintale, iar dacă până acum te-ai luptat cu anxietatea și stresul, de acum veți avea parte de schimbări. Fecioarele găsesc diferite modalități de a îmbunătăți sănătatea mintală prin sport sau o ieșire cu prietenii.

Balanța

Balanțele vor avea cea mai distractivă și interesantă viață socială și acești nativi vor putea face schimbări majore în viața lor. Vor apărea prieteni noi și veți comunica mult cu cei din jur. Acest lucru se datorează faptului că veți îmbunătăți strategiile de comunicare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191