Șoc total în Antenă! Concurent de la „Mireasa”, batjocorit pentru că prezintă semne de autism: „V-ați pretat la un bullying ordinar”

Șoc total în Antenă! Concurent de la „Mireasa”, batjocorit pentru că prezintă semne de autism: „V-ați pretat la un bullying ordinar”

Postul de televiziune Antena se află din nou în mijlocul unui scandal de zile mari, producătorii și prezentatorii fiind acuzați de bullying și discriminare față de un concurent al emisiunii Mireasa, care manifestă semnale ale unei forme de autism, potrivit informațiilor dezvăluite de Viperele Vesele. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Recent, pe contul de Instagram Viperelor Vesele, cele care activează pe platformă cu același nume și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, și nu numai, până acum fără nicio eroare, a apărut o postare de-a dreptul revoltătoare. Este vorba despre cazul lui Cătălin, unul dintre concurenți, asupra căruia au fost desfășurate acte de bullying și discriminare inimaginabile care, din păcate, ar fi fost trecute cu vederea de către conducere. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Concurent Mireasa, umilit în timpul emisiunii 

Pe pagina de Instagram a Viperelor Vesele este prezentat un caz de-a dreptul inimaginabil. Cătălin, unul dintre concurenții show-ului matrimonial, a fost supus bullying-ului. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Mai multe persoane s-au arătat de-a dreptul dezgustate de batjocura la care l-au supus pe concurentul Cătălin. De asemenea, o mare revoltă a stârnit și atitudinea nepăsătoare a Simonei Gherghe, Gabrielei Cristea sau Paula Chirilă, care și ele au fost menționate în postarea Viperelor. 

„În ultimele 2 zile, publicul consumator de emisiuni TV a fost nevoit să asiste la scene de bullying de o cruzime inimaginabilă, scene care ne-au fost semnalate de mulți dintre voi, de cei care înțelegeți gravitatea situației, cei care ați asistat uitându-vă pe Antena 1 și Antena Stars la cel mai ordinar bullying existent vreodată la o televiziune publică în România, un bullying îndreptat împotriva unui biet tânăr, Cătălin, concurent în emisiunea Mireasa, (care a trecut casting-ul prin ignoranța unora, care, acum, aruncă vina unul în brațele altuia), tânăr care manifestă certe semanle ale unei forme de autism.!

Rămâneți aproape pentru toate ! Spuneți stop bullying-ului, spuneți stop discriminării!”. 

Simona Gherghe și alți prezentatori, acuzați de indiferență

Obrazul le-a fost bătut și multor alte vedete din România, care fac parte din grupul Antena și, la rândul lor, sunt responsabile de luarea măsurilor necesare atunci când anumite drepturi le sunt încălcate concurențilormi. Cea mai șifonată dintre toate a ieșit însă Simona Gherghe, sub nasul căreia s-a desfășurat episodul frustrant, după cum amintesc Viperele Vesele. 

„Gabriela Cristea, Andreea Primera, Paula Chirilă, Eduard Rușine! V-ați pretat la un bullying ordinar împotriva unui tânăr care nu are altă vină decât aceea de a semna un contract cu Antena TV Group. Cine știe sub ce grabă și sub ce presiune a fost semnat și acela.

Unde este Simona Gherghe acum, când toate aceste fapte abominabile se întâmplă chiar sub ochii ei? Nu a știut? Nu a sesizat? De înțeles, era prea ocupată să blocheze publicul / protestatarii, decât să sesizeze din fașă problema din platoul moderat chiar de ea! 

Dacă ai ei copii sunt sănătoși, ai altora pare-se că nu contează! Rușine! 

Poate o informează cineva pe doamna Gherghe că toți copiii contează, indiferent ai cui sunt, indiferent de grupurile de susținere sau în poalele cui au stat. Spuneți stop abuzurilor producătorilor emisiunii Mireasa! Spuneți NU discriminării!”, a fost postarea de pe Instagram – Viperele Vesele. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191