ȘOCANT: Pe cine ar putea miza „Dreapta” din România la alegerile pentru Primăria Capitalei! Bucureștenii vor ieși în stradă

ȘOCANT: Pe cine ar putea miza „Dreapta” din România la alegerile pentru Primăria Capitalei! Bucureștenii vor ieși în stradă

Primarul general al Bucureștiului lasă să se înțeleagă că e de părere că ar putea fi candidatul Dreptei la Primăria Capitalei. Nicușor Dan a anunțat că poartă discuţii în acest sens cu USR, PNL, PMP, Forţa Dreptei şi REPER.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

„Eu cred că există această posibilitate, dacă ne întoarcem patru ani în urmă, părea imposibilă şi totuşi a existat înţelepciunea partidelor de dreapta să aibă candidaţii unici la cele şapte primării din Bucureşti. (…) Sunt în discuţii, evident, cu toate partidele de dreapta (…) toate partidele de dreapta înseamnă USR, PNL, PMP, Forţa Dreptei, REPER, în opinia mea”, a spus Nicuşor Dan luni seară, la un post TV.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Nicușor Dan: Mai durează până când o să avem un anunţ definitiv

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Actualul edil general consideră că, având în vedere că sunt mai multe rânduri de alegeri în 2024, calculele sunt mai „complicate” decât în urmă cu patru ani. Din câte mai spune actualul primar al Capitalei, dacă dreapta are doi candidaţi câştigă candidatul PSD-ului.

„Partidele sunt într-o perioadă în care fac sondaje, cântăresc diferite strategii, probabil că mai durează până când o să avem un anunţ definitiv care vor fi candidaţii la primăriile din Bucureşti (…) Sondajele pe care le-am văzut (…) spun (…) că dacă dreapta are doi candidaţi, câştigă candidatul PSD-ului, dacă dreapta are un candidat, câştigă candidatul dreptei”, a afirmat Nicuşor Dan.

Ce spune despre comasarea alegerilor locale cu primul tur al prezidențialelor

Nu în ultimul rând, edilul consideră că nu este o idee bună comasarea alegerilor locale cu primul tur al celor prezidenţiale. Și a explicat de ce nu vede cu ochi buni o eventuală astfel de comasare: pentru faptul că mesajele sunt diferite.

„Locuitorii dintr-o comună, un oraş, municipiu au probleme pe care trebuie să le adreseze primarului şi candidaţilor la primărie. Primul tur al alegerilor prezidenţiale se referă la subiecte naţionale, la chestiuni care ţin inclusiv de sfera relaţiilor externe ale României, deci, sunt subiecte diferite. (…) Nu cred în acest scenariu în care cele două alegeri vor fi comasate”, a completat Nicuşor Dan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191