Șocant! Șoferul patronilor stației GLP de la Crevedia care a explodat, implicat într-un accident rutier

Șocant! Șoferul patronilor stației GLP de la Crevedia care a explodat, implicat într-un accident rutier

Patronii stației GPL de la Crevedia au fost aproape să „semneze” o altă tragedie. Presa locală din Vâlcea scrie că o cisternă a firmei condusă de aceștia a fost implicată într-un accident auto, pe DN7.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Accidentul, care putea să fie cu victime, ar fi fost provocat de şoferul cisternei care ar fi păstrus pe contrasens. Cisterna ar aparţine firmei Flagas care deţinea instalaţia GPL care a explodat la Crevedia.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Poliţiştii au stabilit, în urma primelor cercetări la locul accidentului de pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR, că accidentul ar fi fost provocat de către şoferul cisternei. Acesta ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit TIR-ul. În urma impactului, şoferul TIR-luin încărcat cu medicamente a fost rănit.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Potrivit , cisterna ar aparţine firmei Flagas, a lui Ionuţ Daniel Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stîngă, cea care deţinea staţia GPL care a explodat la Crevedia, peste 50 de persoane fiind rănite.

Cei doi asociaţi ai firmei care deţinea staţia GPL din Crevedia au fost arestaţi pentru 30 de zile, pe 6 septembrie, decizia putând fi contestată în termen de 48 de ore.

Instanţa a admis astfel cerea procurorului, care a apreciat că aceătia au promovat, timp de cel puţin trei ani, sistematic, o politică bazată „pe încălcarea repetată a dispoziţiilor legale privind derularea operaţiunilor de alimentare, transport, transvazare şi depozitare cu combustibil GPL”, în pofida deciziilor deciziilor administrative ale autorităţilor.

Totodată, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri imobile ale firmei şi ale celor doi inculpaţi, precum şi asupra conturilor bancare ale acestora.

„În baza art. 226 alin. 1 Cpp rap. la art. 223 alin. 2 Cpp şi art. 202 alin. 1 şi 3 Cpp, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică în dosarul de urmărire penală nr. 462/P/2023 şi dispune arestarea preventivă a inculpaţilor DOLDUREA IONUŢ-DANIEL, şi STÎNGĂ COSMIN-IONUŢ, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, faptă prev. de art. 255 alin. 1 ?i 2 Cp, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de şi până la data de , inclusiv. Respinge cererea inculpaţilor, formulată prin apărători aleşi, de respingere a propunerii de arestare preventivă şi de luare a măsurii controlului judiciar pe cauţiune sau a arestului la domiciliu, ca neîntemeiată. Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă nr. 99/UP/2023 şi nr. 100/UP/2023, conform art. 230 alin. 1 Cpp. În baza art. 275 alin. 3 Cpp, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi pentru procuror”, se arată în decizia instanţei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191