Șocul trăit de un român după ce a primit o factură de 76 de milioane de euro pentru energie electrică: „Mi s-a ridicat glicemia”

Șocul trăit de un român după ce a primit o factură de 76 de milioane de euro pentru energie electrică: „Mi s-a ridicat glicemia”

A crezut că nu vede bine când a dat cu ochii de suma trecută pe o factură la energia electrică. I s-a întâmplat unui vrâncean, care s-a speriat când a văzut ce era trecut pe înscrisul primit de la furnizorul de curent electric.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Un bărbat din Adjud, județul Vrancea, a trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o va uita prea curând. Omul s-a trezit că ar fi avut de plată nu mai puțin de 76 de milioane de euro pentru energia electrică consumată pe parcursul a cinci luni. Totul s-a dovedit a fi fost o greșeală, în cele din urmă vrânceanul primind de la furnizorul de electricitate factura corectă.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Bărbatul are o pizzerie și o brutărie în Adjud, ambele la aceeași adresă, iar de obicei factura la energie electrică nu depășește 1.000 de lei pe lună. La finalul lunii trecute, însă, omul a avut parte de un veritabil șoc. „În decembrie, pe 20, mi-au venit facturile alea cu niște sume de am paralizat când le-am văzut, una de 76 milioane de euro. După care, la o săptămână, a venit cu minus… cum ar veni le-au stornat”, a povestit Romică Păduraru, citat de digi24.ro.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

„Mi s-a ridicat glicemia cred că la 400 când am văzut așa ceva”

N-a durat mult până ca furnizorul de energie electrică să trimită factura corectă, însă chiar și așa bărbatul mărturisește că n-a trecut cu una, cu două peste șocul provocat de vederea primei facturi, înainte de repararea greșelii.

Omul dă de înțeles că i-a săltat nivelul glicemiei, ca urmare a spaimei prin care a trecut, mai ales că se gândea deja cum va putea plăti o astfel de sumă uriașă. „Șocul e când le vezi. Sumele alea. Mi se pare că cei care emit facturile astea fac abuz în serviciu și neglijență. Mi se pare urât din punct de vedere emoțional, oamenii suferă un șoc. Vă dați seama că mi s-a ridicat glicemia cred că la 400 când am văzut așa ceva și am rămas șocat, pentru că mă gândeam de unde să fac rost de bani”, a declarat bărbatul.

Într-un răspuns pentru postul de știri menționat, compania susține că a fost o situație punctuală și că regretă eroarea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191