Șofer de 19 ani, DROGAT, prins circulând cu o viteză de 131 km/h pe DN1, la ieșire din Ploiești

Șofer de 19 ani, DROGAT, prins circulând cu o viteză de 131 km/h  pe DN1, la ieșire din Ploiești

Un șofer de 19 ani, înregistrat de aparatul radar cu viteza de 131 km/h, în afara localității, s-a dovedit că era drogat la volan. Polițiștii care l-au prins l-au dus direct la spital, pentru că tânărul avea un comportament ciudat.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Rezultatele analizelor au dovedit faptul că șoferul începător consumase substanțe interzise.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

În jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1E60, au oprit, pentru control, un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 131 km/h, în afara localității.(+51 km/h conducătorul auto fiind începător).

Cu ocazia controlului, polițiștii au identificat persoana aflată la volan, ca fiind un tânăr în vârstă de 19 ani din municipiul Ploiești.

Întrucât tânărul manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191