Şofer DROGAT, în stare gravă după ce a intrat cu maşina în stâlp, la Bălțeşti

Şofer DROGAT, în stare gravă după ce a intrat cu maşina în stâlp, la Bălțeşti

Noaptea trecută, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că pe strada Gorunului, din comuna Bălțești a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

 

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bălțești, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Gorunului, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice, din beton.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui pasager în vârstă de 19 ani, din comuna Bălțești, ambii fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Din cauza leziunilor, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

 

La momentul transportării la spital, conducătorului auto i-au fost prelevate probe toxicologice, acestea indicând un rezultat pozitiv – marijuana.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191