Şofer DROGAT, prins în Ploieşti după o urmărire ca-n filme. Barbatul avea şi permisul SUSPENDAT

Şofer DROGAT, prins în Ploieşti după o urmărire ca-n filme. Barbatul avea şi permisul SUSPENDAT

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce acționau pe strada Carpați pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, al cărui conducător auto nu a respectat semnalul regulamentar de oprire demarând în viteză către strada Găgeni.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

  

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Astfel, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, fiind interceptat pe strada Candiano Popescu.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

 

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Ploiești.

 

Întrucât acesta manifesta un comportament suspect i-a fost solicitată efectuarea testării cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la substanța cannabis, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce anulat.

 

În urma probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența unor substante psihoactive, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis a fost anulat, și încredințarea unui vehicul pentru cale legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că are permisul anulat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191