Şofer DROGAT, prins la volan în Corlăteşti

Şofer DROGAT, prins la volan în Corlăteşti

Depistarea a fost ăcută în cursul nopții trecute, în jurul orei 00.30 de polițiști din cadrul Secției de Poliției rurală Valea Călugărească în timp ce efectuau activități rutiere în localitatea Corlătești. Au depistat pe strada Prelungirea Ghighiului un autoturism cu doi ocupanți.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Astfel, în urma legitimării acestora a fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Colceag.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Întrucât acesta manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat o valoare pozitivă la substanța cannabis, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191