Şoferii, tot mai cretini! Poliţiştii au prins un bărbat drogat la volan, cu copilul şi soţia însărcinată, în maşină

Şoferii, tot mai cretini! Poliţiştii au prins un bărbat drogat la volan, cu copilul şi soţia însărcinată, în maşină

A fost o razie de amploare a poliţiştilor de la Rutieră, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost prins drogat la volan.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

În mașina condusă de tânărul inconștient se aflau soția gravidă și copilul tânărului.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Cum s-a scuzat şoferul drogat?

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Şoferul respectiv a avut şi „scuzele la el”. El le-a mărturisit poliţiştilor că nu s-a drogat în acea noapte, ci în urmă c-o săptămână.

„De ce te-ai urcat drogat la volan? Soția dvs. este însărcinată. Nu credeți că prezenta un pericol?”, l-au întrebat agenţii pe conducătorul auto.

„Nu am consumat în seara asta, am consumat acum o săptămână. Am consumat nişte prostii”, a răspuns şoferul în culpă.

Polițiștii nu au găsit substanțe interzise în mașina bărbatului. Acesta a fost condus la sediul INML pentru recoltare de probe biologice.

Au prins şi şoferi beţi

Polițiștii au prins și șoferi, care s-au urcat la volan băuți. În timpul raziei, agenţii de la Rutieră au dat o sută de amenzi și au fost reținute 36 de permise de conducere.

Un alt şofer de 30 de ani a fost prins sub influenţa substanţelor psihoactive pe o stradă din Sectorul 2, în timp ce un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost depistat pe raza Sectorului 2, în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa alcoolului.

„Brigada Rutieră acționează permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulație care s-au produs pe fondul consumului de alcool sau substanțelor interzise”, au zis poliţiştii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191