Sondaj CURS: PSD are aproape 40% din intenția de vot, USR se prăbușește. Câtă încredere mai au românii în PNL și AUR

Sondaj CURS: PSD are aproape 40% din intenția de vot, USR se prăbușește. Câtă încredere mai au românii în PNL și AUR

Un sondaj CURS realizat în perioada 10-20 ianuarie 2023 arată că cum ar vota românii dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri. De asemenea, majoritatea românilor au spus că pensiile speciale ar trebui eliminate.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a realizat sondajul de opinie prin metoda faţă-în-faţă. Volumul eşantionului a fost de 1067 de respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste, iar marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion este de +/-3% la un nivel de încredere de 95%.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

În cazul alegerilor, topul este deschis de PSD, urmat de PNL şi AUR.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

În ceea ce priveşte prezenţa la vot, aceasta ar fi de 40%.

Astfel, la întrebarea: „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, dumneavoastră cu ce partid aţi vota?”, românii au răspuns, după cum urmează:

– PSD – 36%

– PNL – 22%

– AUR – 14%

– USR – 8%

– UDMR – 5%

– PMP – 4%

– PUSL – 4%.

În acelaşi sondaj, românii au mai susţinut că pensiile speciale ar trebui eliminate (83%), dar şi că România trebuie să susţină Republica Moldova în criza energetică (63%).

În ceea ce priveşte coaliţia PSD-PNL, românii au spus că partidele de opoziţie nu ar trebui să se unească împotriva coaliţiei (63%).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191