Sondaj CURS: PSD are aproape 40% din intenția de vot, USR se prăbușește. Câtă încredere mai au românii în PNL și AUR

Sondaj CURS: PSD are aproape 40% din intenția de vot, USR se prăbușește. Câtă încredere mai au românii în PNL și AUR

Un sondaj CURS realizat în perioada 10-20 ianuarie 2023 arată că cum ar vota românii dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri. De asemenea, majoritatea românilor au spus că pensiile speciale ar trebui eliminate.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a realizat sondajul de opinie prin metoda faţă-în-faţă. Volumul eşantionului a fost de 1067 de respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste, iar marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion este de +/-3% la un nivel de încredere de 95%.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În cazul alegerilor, topul este deschis de PSD, urmat de PNL şi AUR.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În ceea ce priveşte prezenţa la vot, aceasta ar fi de 40%.

Astfel, la întrebarea: „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, dumneavoastră cu ce partid aţi vota?”, românii au răspuns, după cum urmează:

– PSD – 36%

– PNL – 22%

– AUR – 14%

– USR – 8%

– UDMR – 5%

– PMP – 4%

– PUSL – 4%.

În acelaşi sondaj, românii au mai susţinut că pensiile speciale ar trebui eliminate (83%), dar şi că România trebuie să susţină Republica Moldova în criza energetică (63%).

În ceea ce priveşte coaliţia PSD-PNL, românii au spus că partidele de opoziţie nu ar trebui să se unească împotriva coaliţiei (63%).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191